Buna ziua, acum cateva luni am fost "prins" fara rovigneta, care expirase cu 12 ore si am depus plangere la judecatoria Deva, eu sunt din Arad. Plangerea a fost respinsa.
As dori sa stiu ce trebuie sa fac sau care sunt pasii care urmeaza in acest caz.
Va multumesc.
Sunt in termen, voi face recurs. Nu voi plati amenda, dupa cum spunea cineva mai sus... din necunostinta sau alte lucruri. Certeste ca, conform legii, dupa cum a formulat avocatul meu plangerea, trebuia sa castig, nu sa mi se respinga plangerea, care e intemeiata pe lege, prin apelarea la alte legi. Mi se pare incredibil faptul ca poti intoarce legea cum doresti. In comunicatul ce mi-a venit prin posta scrie ca, "conform art." ... prin urmare se respinge cererea. Conform legii din plangere, am dreptate, conform legii din comunicat, ei au dreptate. E de rasul lumii.
Contraventie ratp
MAGNUMXXL
Buna seara. Am fost amendat cu 250 ron pentru ca am circulat cu un mijloc de transport in comun pentru care nu aveam bilet/ abonament, dar aveam abonament pe ... (vezi toată discuția)