avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovigneta

Buna ziua, acum cateva luni am fost "prins" fara rovigneta, care expirase cu 12 ore si am depus plangere la judecatoria Deva, eu sunt din Arad. Plangerea a fost respinsa.
As dori sa stiu ce trebuie sa fac sau care sunt pasii care urmeaza in acest caz.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: TurcuOvidiu , utilizator 09:54, 2 Martie 2013
Pai sa platiti amenda.
Daca vi s-a respins cererea nu se mai poate face nimic.
Nu pot face apel?
poate recurs ,observati ce scrie si daca mai sunteti in termen de 15 zile de la primirea sentintei
Sunt in termen, voi face recurs. Nu voi plati amenda, dupa cum spunea cineva mai sus... din necunostinta sau alte lucruri. Certeste ca, conform legii, dupa cum a formulat avocatul meu plangerea, trebuia sa castig, nu sa mi se respinga plangerea, care e intemeiata pe lege, prin apelarea la alte legi. Mi se pare incredibil faptul ca poti intoarce legea cum doresti. In comunicatul ce mi-a venit prin posta scrie ca, "conform art." ... prin urmare se respinge cererea. Conform legii din plangere, am dreptate, conform legii din comunicat, ei au dreptate. E de rasul lumii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare formulata intr-o decizie civila - help viorica56 viorica56 Buna seara va rog sa ma ajutati nu stiu ce am de facut si unde ar trebui sa apelez cu privire la o eroare formulata intr-o decizie civila. pronuntata de ... (vezi toată discuția)
Comunicare informații publice - hotãrâre definitivã Radu9 Radu9 Curtea de Apel a respins recursul, menținând hotărârea instanței de fond. Conform acesteia instituția este obligată să comunice ... (vezi toată discuția)
Contraventie ratp MAGNUMXXL MAGNUMXXL Buna seara. Am fost amendat cu 250 ron pentru ca am circulat cu un mijloc de transport in comun pentru care nu aveam bilet/ abonament, dar aveam abonament pe ... (vezi toată discuția)