avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... exceptia prematuriatii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

exceptia prematuriatii

conform noului cod de procedura civila se poate invoca exceptia prematuritatii actiunii?conform carui articol?
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 17:06, 26 Februarie 2013
Care este obiectul? Pe ce motiv vreti sa invocati prematutitatea?
obiectul este ordonanta de plata , actiune introdusa in data de 15.02.2013
Nu cred că e vorba de excepția de prematuritate.

După părerea mea ați putea să vă precizați cererea în vederea recalificării pretenției conform prevederilor din NCPC, care sunt similare celor din OUG 119/2007 privind ordonanța de plată abrogată odată cu intrarea în vigoare a NCPC..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare ordonanta de plata - temeiul actiunii gresit, codul aplicabil madalina15 madalina15 Buna ziua! am o factura din 2011 care nu a fost achitata si am fost chemata in judecata in baza OUG 119/2007 sa restitui suma de bani..faza e ca reclamantul ... (vezi toată discuția)
Exceptia prematuritatii - contract incheiat in baza 34/2006 calytul calytul pot sa invoca exceptia prematuritatii actiunii introduse avand ca obiect ordonanta de plata in baza OG 119/2007, daca contractul de lucrari este incheiat in ... (vezi toată discuția)
Schimbare temei juridic actiune mdcc mdcc Buna ziua,supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie.Am introdus o ordonanta de plata pe temei O.U.G 119/2007(pe NCPC),nu a fost nici un termen,pot ... (vezi toată discuția)