avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice exceptia prematuritatii - contract incheiat in baza ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

exceptia prematuritatii - contract incheiat in baza 34/2006

pot sa invoca exceptia prematuritatii actiunii introduse avand ca obiect ordonanta de plata in baza OG 119/2007, daca contractul de lucrari este incheiat in baza OUG 34/2006 privind achizitiile publice si am articol prevazut in contract privind solutionarea litigiului pe cale amiabila? Nu s-a platit o factura si ne-am trezit cu actiune introdusa pe 15.02.2013 privind ordonanta de plata pe vechiul cod. stiu ca in OG 119/2007 prevede fara conciliere dar contractul e incheiat in baza OUG 34/2006
Cel mai recent răspuns: calytul , utilizator 14:28, 9 Aprilie 2013
ar trebui sa vedem contractul pentru a verifica.
in art.5 din O 119/2007 precizeaza ca in cazul litigiilor privitoare la obligatii de plata rezultand din contracte prevazute de aceasta ordonanta nu e necesar parcurgerea in prealabil a etapei concilierii, dar contractul este incheiat pe prevederile OUG 34/2006 privind achizitiile!asadar se poate invoca sau nu neindeplinirea procedurii prealabile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai trebuie sa fac procedura concilierii? glo glo o societate comerciala are contract de prestari servicii cu un debitor-societate comerciala.daca vreau sa introduc somatie pe oug 119 mai trebuie sa mai fac ... (vezi toată discuția)
Factura de penalitati alina_vi alina_vi O societate care are un contract comercial in derulare a emis mai multe facturi care nu au fost achitate. Contractul prevede calcularea penalitatilor de ... (vezi toată discuția)
Ce fel de actiune trebuie sa fac si la ce instanta depun actiunea? glo glo o societate comerciala se afla trecuta in centrala riscurilor bancare ca rau platnic,din vina unei societati de leasing. realitatea este ca societatea platit ... (vezi toată discuția)