avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesionarea terenurilor pentru construcþii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesionarea terenurilor pentru construcþii

Concesionarea terenurilor pentru construcţii
legea-50-199

buna ziua , am 500 mp2 concesionati de primarie pe care am construit o casa ,acum concesiunea se aproprie de sfarsit as vrea sa stiu ce se intampla devin proprietar si pe teren sau ...:D? multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: compaqqq , utilizator 19:40, 26 Februarie 2013
Desigur ca nu deveniţi proprietar ca efect al finalizării contractului de concesiune, nu se transmite dreptul de proprietate, prelungiti contractul.
poi eu am platit 25 de ani ca sa prelungesc contractul ce pot face ca sa devin proprietar pt pe casa am act de proprietate
Trebuie sa lecturaţi cu atenţie contractul şi veţi observa ce reprezinta redevenţă plătită de dvs, din contract nu reiese ca vi se va transmite dreptul de proprietate, este acelaşi lucru ca şi un contract de închiriere făcut cu o persoana fizica sau juridica de drept privat.
multumesc mult pt informatii:)
am uitat sa va intreb cu bunurile ce se intampla cu ele de exemplu casa multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren concesionat radooqu radooqu Detin un teren concesionat (apartinand primariei) inca din anul 2000. In ce masura pot cumpara acest teren? Imi permite legea sa fac acest lucru si daca da sub ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am concesionat la primaria comunei un teren din 2013 ... Tonybgd Tonybgd Buna ziua! Am concesionat de la primaria comunei un teren din 2013 și am construit o casa in care stau și as dori sa devin proprietar pe teren dar in ... (vezi toată discuția)
Contractul de concesionare gupy gupy am nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea problema: un teren concesionat se poate transmite? daca da, care sunt pasi? (vezi toată discuția)