avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nelamurire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nelamurire

Buna seara,

Vreau sa ma lamuriti si pe mine ce inseamna urmatoarele :

În baza art.208 al.1-art.209 al.1 lit.a,e,g ,i Cp, cu aplicarea art.320 ind.1 al.7 C.pr.pen. şi coroborat cu art.74 al.1 lit.a şi c şi art.76 al.1 lit.d Cp, condamnă pe inculpaţii ************* şi ********** la pedeapsa de 2 luni închisoare fiecare

Aici inteleg ca am luat 2 luni de inchisoare cu suspendare.

dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei aplicate şi a executării pedepsei accesorii pe durata unui termen de încercare de 2 ani şi 2 luni pentru fiecare inculpat, conf.art.82 Cp.Potrivit art.359 Cpr.pen., atrage atenţia inculpaţilor asupra disp.art.83 Cp.

Care e diferenta dintre acele 2 luni de inchisoare si acesti 2 ani si 2 luni de incercare ??

Si ce se intampla mai exact in acesti 2 ani si 2 luni ?

Va multumesc pentru atentie :">
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:04, 26 Februarie 2013
Pe scurt este o condamnare pentru furt calificat, a fost aplicata o pedeapsa cu suspendarea condiţionată a executării datorita recunoaşterii faptelor săvârşite, iar 2 ani şi doua luni este termen de încercare înăuntrul căruia, dacă mai săvârşit-o o alta fapta se revoca beneficiul suspendării şi la noua pedeapsa se aplica matematic pedeapsa data în speţă actuala.
sa fie foarte corecti timp de 2 ani si 2 luni ca sa nu mai savarseasca infractiuni. daca nu se vor potoli vor fi condamnati pentru noua infractiune la care se va adauga si cea de 2 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog lamuriti-ma cu interpretarea unei sentinte Trestianu Trestianu Ce sa inteleg din asta?va rog ajutati-ma cu un raspuns In baza art. 87 al. 1 din OUG 195/2002 republicată, cu aplicarea art 320 ind. 1 C.p.p. şi art. ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau examen pt permis de conducere pampam00 pampam00 Buna, am si eu o intrebarre. primind hotararea definitiva de mai jos in data de 15ianuarie 2013, cand voi avea dreptul de a da examen pt permis de ... (vezi toată discuția)
Ce spune in sentinta? AlinaTinaMircea AlinaTinaMircea Poate sa imi explice si mie cineva mai pe intelesul meu? Solutie: Respinge cererile de reţinere a ... (vezi toată discuția)