avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comert second hand cu articole de imbracaminte si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comert second hand cu articole de imbracaminte si articole pentru casa

Sunt interesata sa aflu care sunt conditiile legislative pentru infiintarea unei societati comerciale cu o activitate de comert second hand imbracaminte ,electrodomestice si mobila . De asemenea , care ar fi cea mai ieftina si convenabila forma de societate comerciala pt o astfel de activitate . Detaliez ca marfa va fi adusa din Italia iar modalitatea de achizitionare este din donatii pt nefolosinta ,renovari . Ce documente sunt necesare pentru indeplinirea acestui tip de comert?
Va multumesc anticipat pt orice tip de lamurire .

Alte discuții în legătură

Comert cu auto second hand oktombrie oktombrie Am incercat sa gasesc in legislatie care sant conditiile in care pot sa infiintez o societate comerciala care sa-mi poata permite o astfel de activitate ... (vezi toată discuția)
Import sh de electronice, haine si mobila SorinAndreiBaciu SorinAndreiBaciu Buna! Ma numesc andrei si sunt student.In primul rand v-a multumesc pentru interesul fata de subiectul prezentat mai jos de mine. Am facut ceva investitii in ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila pt magazin cu marfa second-hand marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua.As dori sa stiu ,daca ma poate ajuta cineva,pt.evidenta contabila a unui magazin cu marfa second-hand ,firma platitoare de TVA -trimestrial, impozit ... (vezi toată discuția)