avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit teren agricol

Am un teren agricol care l-am cumparat in anul 1990.Pana acum cei de la primarie nu mi-au zis ca as acea de platit vreun impozit pentru el dar acum cand am vrut sa platesc restul de bani pentru impozitul pe anul trecut al altor locuinte care le detin mi-au zis ca am de platit restul de bani plus vreo 700 de lei care reprezinta aproape jumatate impozit pe terenul agricol iar cealalta jumatate penalizari care se aplica pentru ca nu am platit la timp impoztul pentru acest teren.Mi se pare nedrept sa platesc penalizari pentru o suma de care nu am fost anuntat pana acum ca o am de plata.Cei de la primarie zic ca eu as fi de vina pentru ca atunci cand am cuparat terenul nu l-am declarat la impozit dar eu am fost atunci la primarie si l-am declarat la registrul agricol.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit teren agricol loredana11 loredana11 Sunt obligata sa platesc impozit pe un teren agricol mostenit de la bunicii mei , in conditiile in care terenul este nelucrat si nici nu am titlul de ... (vezi toată discuția)
Taxa isc timidul timidul In 2016 am obtinut o autorizatie de constructie pentru extindere, respectiv o baie si o bucatarie. Am finalizat lucrarea,am facut receptia lucrarii , am ... (vezi toată discuția)
Primaria umfla impozitele pe motiv ca nu stia de un teren mihai37 mihai37 Buna ziua, parintii mei au o casa la tara si niste teren agricol. In fiecare an platesc impozitul la primarie si au intrebat mereu daca avem datorii, de ... (vezi toată discuția)