avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare scuter max 50 cc
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare scuter max 50 cc

am auzit ca scuterele pana in 50 cc trebuiesc inmatriculate si duse la rar pt identificare. cea ce cred ca nu este adevarat ar fi o aberatie . zic eu . va rog sa ma lamuriti dv mai bn.
Cel mai recent răspuns: ContSters185493 , utilizator 09:39, 27 Februarie 2013
se inscriu de cand lumea , doar ca la noi mergea si fara ! vei primii de la primarie un numar galben , si vei platii impozit ca pentru orice alt autovehicul , legera cea noua cu ITP si verificare RAR , daca nu ai ceva de ascuns, sau daca ai cumparat scooterul insotit de acte , , si daca este in stare de functionare , fara probleme care pot duce la cauze grave in trafic , care este problema ca trece printr-o verificare RAR si prin ITP ...este foarte benefica aceasta lege pentru toti participantii la trafic . urmeaza legea care va obliga proprietarul de scooter sa achizitionere si RCA ...ce este aberant !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control rar payty payty Buna ziua, As dori sa stiu care sunt drepturile pe care le am in cazul in care sunt oprit de un control facut de laboratorul mobil RAR. Sunt posesorul ... (vezi toată discuția)
Ipt in romania - autoturism inscris in strainatate Dumies Dumies se poate face ITP la un autoturism inscris in strainatate dar care circula pe teritoriul Romaniai? (vezi toată discuția)
Inspectie tehnica Vasile25uk Vasile25uk Salutare. Am o masina de spania si nu mai am inspectie tehnica la ia si momentan sunt in anglia cu ea. Asi dori sa vin in tara dupa care sa o inscriu pe ro. ... (vezi toată discuția)