avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare in munca

Sunt licentiat in geografie si modul DPPD, nu am studii liceale pedagocice, posturi cu viabilitate nu sunt pe geografie. Intrebarea este daca pot ocupa in post de educator sau invatator in invatamantul prescolar/gimnazial, care sunt caile de urmat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:53, 27 Februarie 2013
Cred ca puteti ocupa un astfel de post , insa angajarile in sectorul bugetar se fac prin concurs sau examen ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)
Transformare contract pe perioadă determinată în contract pe perioadă nedeterminată la bibliotecar ContSters371241 ContSters371241 Bună ziua! Acum doi ani am dat concurs pentru ocuparea postului de bibliotecar la o şcoală gimnazială si am ocupat postul dar pentru că studiile avute ... (vezi toată discuția)
Absolvent ciclul bologna i Ramona Amagdei Ramona Amagdei Sunt educatoare si de anul trecut, 2010, absolventa a facultatii de geografie <<Spiru Haret>>, studii de scurta durata-3 ani. Pot fi incadrata cu studii ... (vezi toată discuția)