avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM pentri intreprindere individuala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM pentri intreprindere individuala

Titularul Intreprinderii Individuale isi poate incheia contract individual de munca la I.I. la care este titular ?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:31, 27 Februarie 2013
OK multumesc de raspuns. Eu vad ca este asigurat, dar asta nu inseamna ca nu poate avea si un contract rezultand o a doaua plata pentru toate contributiile.
Nu se poate incheia c.i.m. de catre I.I. cu titularul acestaia ... I.I. nu este asimilata unui SRL ... titularul unei I.I. are calitatea de angajator persoana fizica , ori o persoana fizica nu se poate angaja pe sine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot avea contract de munca daca infiintez intreprindere individuala? Ramona1982 Ramona1982 ce reguli sunt pentru a deschide o interprindre individuala pt taxi? am intees ca cei care deschid asa ceva nu au voie sa isi \"bage\" carte de munca in cadrul ... (vezi toată discuția)
Lamuriri intreprindere individuala lacrutza lacrutza Buna, am deschis recent o intreprindere individuala si as dori sa stiu daca ma pot angaja eu ca titular al intreprinderii..... iar in cazul in care angajez ... (vezi toată discuția)
Angajat la intrep.individuala marial marial am o intrep.individuala pe numele meu,pot sa ma angajez cu cim la ii? (vezi toată discuția)