avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua,sotul meu este acuzat de furt pe nedrept va ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua,sotul meu este acuzat de furt pe nedrept va rog sa ma ajutati

buna ziua am si eu o intrebare sotul meu lucreaza in constructi , a lucrat la o familie de etnie roma impreuna cu familia si cunostintele acestora la constructia unei case , ia dat o suma de 700 de lei a lucrat 7 zile dar in aceste 7 zile ii vorbea urat si se comporta urat cu el a decis sa nu se mai continue lucrarile dar acesta ia cerut suma de bani adik 700 de lei inapoi sotul meu a refuzat sa o inapoieze deoarece a muncit ,ne-au ameninta am avut plangeri depuse impotriva lor pentru amenintari alte violente dar problema este alta ei au fost si au depus o plangere ca sotul meu iar fi furat din geanta suma de 200 de euro si 700 lei , a fost chemat la politie si i sa spus sa aduca sotul meu martori nu trebui audiati martori care au fost impreuna cu sotul meu la locul de munca ? inca ceva reclamanta nu a mentionat toate persoanele care au fost la locul de munca cum pot demonstra ca nu am facut asta? se poate face testul cu poligraful la cerere? sa ne testeze cu poligraful atat pe mince cat si pe reclamant si martori? va multumesc sunt disperata
Cel mai recent răspuns: patrichiadriana , utilizator 17:45, 28 Ianuarie 2014
Deocamdata aduceti martori daca asa a spus politia.
In functie de declaratiile martorilor se va putea stabili o situatie de fapt si in functie de situatie politia isi va continua ancheta penala.
dar de unde sa aduca el martori ? sunt doar cei cu care a lucrat impreuna neamuri si prieteni ai reclamantei ...... cum sa merg eu sa caut martori politia stie deja care sunt persoanele nu ar trebui citati de organele de politie? trebuie sa merg eu sa ii caut? sa le spun ca sunt chemati tin sa va spun ca aceste persoane sunt foarte periculoase si nu va veni nici un martor la cererea mea sunt cunoscuti ca pensoane periculoase mentionez ca au un cazier bogat
Eu am inteles ca persoanele acelea de etnie rroma nu sunt usa de biserica si ca ar putea avea si ceva relatii pe la politie insa daca doriti sa audiati martori ii puteti chema pe respectivii sa vina de buna voie.
Daca exista probleme aveti dreptul de a va angaja avocat si in acest fel puteti echilibra balanta in ceea ce priveste desfasurarea anchetei penale.
Daca politia stie care sunt martorii, unde locuiesc si cum se numesc nu va ramane decat sa depuneti o cerere si se va ocupa tot politia de caz pentru ca este cazul politiei.
va multummesc din suflet pentru raspuns insa sotul meu trebuia sa se prezinte la politie cu martori in aceasta dupamiaza insa nu stiu cum sa facem pentru ca nu stiu unde locuiesc martori si unde ii putem gasi ,,,,,,,, daca nu sa dus cu martorul in dupamiaza asta sa astepte sa fie chemat din nou ? sau cum sa procedam orcum maine voi lua legatura cu un avocat va multumesc din suflet si va doresc o seara minunata
Luati legatura cu un avocat si acesta sa ii spuna politistului ca el trebuie sa identifice martorii.

Alte discuții în legătură

Acuzata de distrugere pe nedrept.va rog ajutati-ma cu un sfat maara maara Buna seara. Am nevoie de ajutor in urmatoarea problema: Anul trecut am fost acuzata ca am zgaraiat noaptea masina unei persoane si ca am fost vazuta de 2 ... (vezi toată discuția)
Testul poligraf in cauze civile "Andronic&Asociatii"- Societate Civila Profesionala de Psihologie Daca in ultimii ani, judecatorii ce instrumenteaza cauzele penale, prin incheiere de sedinta, solicita testul poligraf in tot mai multe cauze, ce ratiuni pot ... (vezi toată discuția)
Lovire irinaab irinaab Buna seara, As dori o lamurire imediata in legatura cu ce i s-a intamplat sotului meu in decursul zilei de astazi. intorcandu-se de la munca a intrat intr-un ... (vezi toată discuția)