buna ziua am si eu o intrebare sotul meu lucreaza in constructi , a lucrat la o familie de etnie roma impreuna cu familia si cunostintele acestora la constructia unei case , ia dat o suma de 700 de lei a lucrat 7 zile dar in aceste 7 zile ii vorbea urat si se comporta urat cu el a decis sa nu se mai continue lucrarile dar acesta ia cerut suma de bani adik 700 de lei inapoi sotul meu a refuzat sa o inapoieze deoarece a muncit ,ne-au ameninta am avut plangeri depuse impotriva lor pentru amenintari alte violente dar problema este alta ei au fost si au depus o plangere ca sotul meu iar fi furat din geanta suma de 200 de euro si 700 lei , a fost chemat la politie si i sa spus sa aduca sotul meu martori nu trebui audiati martori care au fost impreuna cu sotul meu la locul de munca ? inca ceva reclamanta nu a mentionat toate persoanele care au fost la locul de munca cum pot demonstra ca nu am facut asta? se poate face testul cu poligraful la cerere? sa ne testeze cu poligraful atat pe mince cat si pe reclamant si martori? va multumesc sunt disperata
multumesc domnule avocat cazul sa solutionat dosarul a fost inchis dupa ce sotul meu si martori au fost supusi unui test poligraf am reusit in final sa dovedim nevinovatia insa as vrea sa stiu ce putem face noi acum sa deschidem un proces pt acuzatiile care sau dovedit a fi false
Exista posibilitatea de a formula plangere penala pentru infractiunea de denuntare calomnioasa conform art 259 din Codul penal.
Daca se va dovedi ca plangerea este mincinoasa persoanele respective de etnie rroma vor raspunde penal.
buna ziua am si eu o nelamurile , in anul 1980 mama mea a cumparat o locuinta prin cec dupa 10 ani de plata a ratelor a ramas in urma 6 luni cu rata ... cei de la cec au venit cu un cumparator si ia facut mamei mele evacuare insa ceea ce eu nu intelerg este faptul ca mama mea in 2005 a fost la cec si a scos contractul din arhiva al casei insa era nu era anulat si o adeverinta in care scrie ca locuinta a fost achitata integral pe numele mamei inca ceva ceea ce imi da de gandit mama mea apare la primarie pe rol propietar de drept cu impozitul neplatit din 1980 iar cel care locuieste acolo apare si el la aceiasi locuinta propietar de drept cu impozitul platit imi poate explica cineva daca este ceva de facut in situatia asta? ma multumesc
Lovire
irinaab
Buna seara,
As dori o lamurire imediata in legatura cu ce i s-a intamplat sotului meu in decursul zilei de astazi. intorcandu-se de la munca a intrat intr-un ... (vezi toată discuția)