avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... FIDUCIA - tema lucrare licenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

FIDUCIA - tema lucrare licenta

va rog sa ma ajutati cu orice aveti despre FIDUCIA pt ca asta e tema mea pt lucrarea de licenta, nu mi s-a spus sa scriu ceva anume.Multumesc si astept oricat de putin ar fi poate imi este util.
Cel mai recent răspuns: clamba , utilizator 16:16, 27 Februarie 2013
Ati gresit forumul, incercati pe referate.
scuze dar nu stiu unde,imi puteti spune cum sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile femeii cielodellasera cielodellasera Buna ziua si Jristos a inviat! As dori sa aflu si eu, va rog, care sunt reglementarile adoptate recent la nivel european dar si in celelalte state ale lumii ... (vezi toată discuția)
Model de lucrare practica melek_18d melek_18d sunt studenta la USH si a-si vrea si eu sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un model de practica de anul 4 completat...am nevoie urgentttttttttt multumesc ... (vezi toată discuția)
O problema legata de interpretarea prostitutiei ContSters297987 ContSters297987 Buna ziua, Am si eu o problema la care as dorii un raspuns concret. Am 26 ani,casatorita,copii,eu si sotul avem o mica afacere de familie,legala,loc unde ... (vezi toată discuția)