Demisionez de la locul de munca actual. Momentan lucrez la o firma care are acelasi patron cu firma la care am lucrat din 05.04-10.04. Domeniile erau diferite,prima se ocupa de vanzari,iar a doua de consultanta de afaceri,intermedieri bancare,etc. Buuun... Nu am beneficiat de concediu la prima firma,si,desi am cerut in anul curent plata zilelor aferente,nu mi s-a dat satisfactie. Din cate stiu,concediile se platesc la plecarea din firma,si eu am plecat la 01.11.05,de atunci tot imi cer banii...degeaba. PROBLEMA mea cea mai mare ar fi urmatoarea: am semnat la primul loc de munca(cel cu vanzari) un "fel" de clauza/contract de neconcurenta necompletat,aproape in alb. Adica:nu se specifica CONCRET(cum cere codul muncii)ce anume n-as avea voie sa fac la concurenta in cele 6 luni dupa plecare,nu era trecut nici o suma la "daune",si,cel mai grav,nu mi s-a platit niciodata vreun spor pt. aceasta clauza,nici vorba de cei min. 25% din salar. Nu am luat niciodata vreun leu peste acest salar. Acum am sansa sa ma angajez la o firma concurenta cu primii mei angajatori,dar inca nu au trecut cele 6 luni. Intrebarea mea este:nerespectarea codului muncii din mai multe puncte de vedere in intocmirea clauzei de neconcurenta aduce nulitatea acestuia? Precizez ca am in posesie o copie "conforma cu originalul" (semnat de contabila sefa) a contractului meu de munca,si nu apare nici un spor pe langa salarul brut din contract,deci nu e vorba sa ma fi "pacalit" cu "pai 25% din salarul tau era de fapt sporul respectiv". PE SCURT:Am norocul sa fie nul acest contract de neconcurenta? Va rog MULT sa-mi raspundeti...multumesc!!! -Christian