avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Imprumut cu ajutorul internetului
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Imprumut cu ajutorul internetului

Buna ziua .
Prin intermediul internetului am dat de agentie care ar putea sa-mi dea un imprumut de 2300 de Euro cu o dobinda de 3% pe an pe o perioada de 2 ani , urmind sa rambursez in total suma de 2372,56

Intrebarea este >>> de ce imi pare dubios raspunsul lor de mai jos ??/??

In textul de mai jos am eliminat numele persoanelor , firmelor si adresele acestora ca sa ma incadrez regulile acestui forum .






Aici este raspunsul lor :
...........................................

..................................................

.................................................................

GUVERNUL acreditat LICENȚIAT!

.......... este înregistrată

Sub protecția ACT DE DATE A: MF




Am primit de dumneavoastră de mail și, de asemenea, i se va fi în măsură să vă oferim împrumut pe măsură ce este necesar 2300 Euro pentru noi de a continua pe deplin cu prelucrarea de împrumut, a declarat de mai jos este termenilor de creditare / plan de rambursare, în cazul în care sunteți în acord cu acești termeni, vrem să ne întoarcem la noi, astfel încât să putem continua cu prelucrarea de împrumut pentru aprobarea de către consiliul de administrație al acestor companii.

Termenii și condițiile împrumutului / plan de rambursare

Suma împrumutului: 2300 Euro

Interest Rate de imprumut: 3,00%

Termen împrumut: 2 ani

Plata lunară de împrumut: Euro 98.86

Numărul de plăți: 24

Plăți cumulate: Euro 2,372.56

Dobânda totală plătită: 72.56 Euro

Notă: plată de credit lunar a fost calculat la 23 de euro plăți 98.86 plus o plată finală de euro 98.78.

Rețineți că termenii și condițiile împrumutului / plan de rambursare FOST ÎN CACULATED 2 RAMBURSAREA ANI.

Rambursarea creditului / condiție:

(1) debitorul va începe să fie plătitor de plată lunară cel puțin opt luni de timp după ce împrumutul au fost acordate și transferată la Imprumutatului.

(2) Împrumutatul trebuie să fie dispuși să plătească înapoi la timpul stabilit

(3) Împrumutul va fi transferat la tine exact 8 ore de la tranzacția este finalizată.

(4) trebuie să fie asigurat de împrumut: asigurarea de credit se va face de către creditor, care dă afară împrumut. Prin urmare, am ............ va fi responsabil pentru taxa de asigurare.

Aprobarea creditului / prelucrate

În ceea ce privește aprobarea creditului, împrumutul va fi aprobată de către Departamentul de aprobare a sistemului de consultanță agricolă {} BOD Consiliul de administrație al împrumutului

..................................................................

Împrumut de restituire:

Împrumut trebuie rambursat înapoi la creditor la sfârșitul mandatului a solicitantului de credit care solicită împrumutul pentru că fără nici o întârziere. pentru acest motiv, va fi de acord cu durata de 5 ani {} după cum se menționează de către solicitantul de împrumut, la solicitantul de credit, astfel încât el / ea va fi în măsură să ramburseze împrumutul cu în acea perioadă.

Rata dobanzii:

Rata dobânzii se aplică tuturor suma Credite este de 3%

Având în vedere condiția de mai sus: dacă termenii ANDCONDITIONS credite / plan de rambursare sunt acceptate de dvs. va trebui să dea

Ai un raspuns rapid, astfel încât să putem merge mai departe obtinerea creditului aprobat.

Odată ce sunt în acord cu termenii de mai sus și starea

Împrumut, va rugam sfătuiți să trimită în jos detaliile de mai jos:


Informațiile dvs. bancare NECESARE:

1) numele băncii dvs.:

2) BANCA ADRESA:

3) NUMÃRUL DE CONT:

4) Număr de telefon:

5) scanate și atașate mijloacele de care de identitate / Carte de identitate.


Notă: dacă sunteți de acord cu termenii noi urgentă să te înapoi la noi ...............

Sperăm să aud o reacție rapidă de la tine.


Răspuns nevoie ...............

Mulțumiri

.........................

..........................................................

================================================== ==========

Cel mai recent răspuns: Rudolf999 , utilizator 07:01, 2 Martie 2013
Întrebații cât este DAE (Dobanda Anuală Efectivă) și dacă au sediul în România sau într-un stat al UE. Dacă nu au sediul în RO, trebuie să vedeți dacă sunt dispuși să încheie contractul cu un cetatean român.

Recomandarea mea: Evitați site-uri care să nu aparțin unor bănci înregistrate la BNR sau a unor IFN-uri cunoscute.
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2013
Alexandru Munteanu, Avocat
Dubios rau contractul. Sincer, m-am pierdut pe la jumatatea lui, dar personal nu as avea incredere, ...3% dobanda anuala... greu de crezut. Merg pe principiul ca daca e prea frumos ca sa fie si adevarat, probail ca asa si este.
Salut

Foarte dubios pare si mie acest contract .
Orice societate este nevoit sa faca bani de pe urma altor persoane si cu o dobinda de 3% este prea mic ca sa aiba profit si sa-si acopere cheltuielile si pe linga asta trebuie vazut si factorul de risc in cazul acordari imprumutului .
Dupa cum este scris este o traducere cu ajutorul Google Translate care nu este corectat ca atare , are multe greseli de exprimare si mai apare un lucru ce ma duce in eroare un pic >>> in prima faza termenul de rambursare este de 2 ani (24 luni) iar mai jos este un paragraf unde explica ca termenul este de 5 ani .

Urmatorul mesaj am trimis acelei societati referitor la umprumut si sint curios ce fel de raspuns o sa primesc de la ei .



Am citit raspunsul dumneavoastra si m-a intereseaza cât este DAE si daca incheiati contract cu o persoana din Romania .

Daca Termenul împrumutului este de 2 ani atunci ce trebuie sa inteleg prin urmatorul lucru de mai jos :

Împrumut de restituire:

Împrumut trebuie rambursat înapoi la creditor la sfârșitul mandatului a solicitantului de credit care solicită împrumutul pentru că fără nici o întârziere. pentru acest motiv, va fi de acord cu durata de 5 ani {} după cum se menționează de către solicitantul de împrumut, la solicitantul de credit, astfel încât el / ea va fi în măsură săramburseze împrumutul cu în acea perioadă.







La acest mesaj nu este necesar inca sa-mi raspundeti , prima data astept de la ei un raspuns .
Buna ziua .

Am primit acest raspuns de la persoana sau societatea respectiva unde imi este cerut sa depun 41 de Euro pentru a primi suma de 2300 de Euro prin mai multe tipuri de transfer bancar sau postal . Dupa cum stiu eu >> orice tip de transfer bancar sau postal necesita o suma pentru unitatea care transfera bani dintr-o tara in alta . >>> ca urmare daca eu depun cele 41 de Euro in contul lor dupa parerea mea v-a urma un alt mesaj in care sint instiintat sa mai trimit o alta suma cu care eu sa acopar tranzactia dintre o banca cu alta . >> Aceasta este o parere personala care poate fi si reala << Ca sa fiu sigur de intentiile lor prima data trebuie se trimit cele 41 de Euro dupa care se va vedea rezultatul in raspunsul lor .

Se specifica si faptul ca cererea mea a fost aprobata , iar persoana respectiva m-a asigura ca face tot posibilul ca eu sa primesc acesti bani
>>>> ,,vreau să știi că i-am făcut fiecare lucru este posibil pentru a vă asigura că veți obține acest împrumut" <<<<

Raspunsul lor este in acelasi mod scris (gresit exprimat) si reiese ca se actioneaza din Nigeria .
Este posibil ca cineva din strainatate sa puna o reclama pe site-ul Piata de la A la Z care sa aiba acest continut si astfel de oportunitati ???

Acest subiect am deschis cu gindul de a face rost de bani , dar si cu gindul de a aduce in atentia cititorilor acestui forum despre posibilele oportunitati sau fraude comise impotriva omului de rind .
Va rog sa analizati cu seriozitate aceste mesaje si astept cu nerabdare parerile voastre despre acest subiect .

Multumesc pentru intelegere .





Acest mesaj am primit de la ei >>> ce parere aveti ???


Felicitari de împrumut dvs. au fost aprobate de către Consiliul de administrație al company.In împrumutului ceea ce privește acordul de a dvs. cu Termenii de împrumut, i-ar dori să știți că, după prelucrarea a împrumutului, Consiliul de Administratie al companiei a aprobat împrumutul fondurile de împrumut pentru solicitant, cu detalii de omologare în e-mailul dvs. ați declarat că ați avea nevoie de acest imprumut urgent vreau să știi că i-am făcut fiecare lucru este posibil pentru a vă asigura că veți obține acest împrumut, cât mai curând posibil. , Și, de asemenea am Ai garanție că în această tranzacție, Nu va fi nici Activează de fraudă sau de orice fel de Cheating pe ea. Vreau să știi că suma creditului dvs. 2300 de euro au fost aprobate pentru transfer .... De asemenea, vreau să vă va fi responsabil pentru LAF (împrumut taxa de înscriere), care este o taxă pentru fiecare debitor să plătească care are nevoie de serviciile băncii să transfere fondurile lor pentru a le ca bancile de aici sunt plătite pentru serviciile prestate clientilor .



Noi nu percepe taxe de "avans". Taxa numai tu plăti taxa, care este Lance Armstrong Acest lucru ajută la banii dumneavoastra reflecta în țara dumneavoastră pentru a ridica. Acest lucru se datorează faptului că împrumuturile noastre, da afara, nu au nevoie de Garantii, din cauza bazei noastre de securitate de mare (banca Uniunii) și sprijinul nostru din monetar AIICO de securitate în CA. Și pentru suma creditului de 2300 de euro care urmează să fie transferate la tine, daca poti misiunea asta tarifelor pentru transferul de suma creditului dvs. în contul dvs. de fondurile vor fi transferate la tine cu nici o întârziere și va dura doar patru oră pentru fondurile pentru a reflecta în țara dumneavoastră pentru PICKUP după efect al transferului de către banca mea o dată pe costul transferului este remise de tine. Încercați și să facă această plată cât de repede ca tine poate, astfel încât să puteți avea fonduri transferate în țara dumneavoastră pentru PICK UP.


i-ar dori să știți că, după procesarea a împrumutului, Consiliul de Administratie al companiei a aprobat împrumutul de fonduri de împrumut pentru solicitant, cu detalii de omologare de mai jos:



Aprobarea creditului DETALII:



Aprobat pentru: ..................

Data aprobării: 28/2/2013

Suma aprobată: 2300 Euro



Aprobat de: F.A.S Aprobarea Departamentul {} B.O.D

Verificate / prelucrate de către: .................................

Aprobarea lui Numar: Fas/Loan/Aprvd/Rc245-AK

Locul de amplasare a aprobat :: Lot 12 Garaki Abuja

Ng / Nigeria



Deci, acum că de împrumut dvs. au fost aprobate, vi se cere acum să de e-mail opțiunea aleasă de tine mai jos este modul de opțiunea de transfer.



Conform Legii Codului de executare (2011/wxsaa/LICX.REG774), care este legat în această tranzacție, LAF (Taxe cererea de împrumut) este singura taxa care urmează să trimită înainte de a obține fonduri de împrumut dvs. pentru a vă transfera LAF (Credit Application Taxe) acoperă următoarele


{1}. Costul de transfer (C.O.T) ...... 10 euro



{2} asigurari de credit ......... 11 euro



{3} Înmatriculări a creditului tau .... 20 Euro



Suma totală pentru LAF ......... .. 41 euro


De asemenea, înainte de a putea merge mai departe cu asta, sunt acum necesare pentru a face o alegere de transfer, astfel încât să putem continua cu transfer.ok Mai jos sunt modul de transfer care le folosim în transferul de fonduri către clienții noștri, să examineze atent și să se întoarcă la ne cu una din modul listate de transfer pentru a continua cu transferul. bine



Modul de transfer


PRIN Money Gram sau Transfer Western Union.

Acesta este cel mai rapid mod de a trimite bani in toata lumea. Veți primi fondul în termen de cinci până la zece minute pentru a reflecta în destination.such dorit ca Nume receptoare, Adresa, de stat, Tara .


Banca sa transfer bancar.

În acest domeniu, vi se va cere de a prezenta datele dvs. bancare la noi pentru a ne permite a face transfer.This va dura până la două-trei zile pentru a reflecta în contul dvs. bancar desemnat, Tu esti sa ne trimiteti datele dvs. bancare, cum ar fi Nume bancă, numărul de cont bancar, Banca Nume cont, Cod Swift, Număr de rutină.


PRIN CURIER TRANSFER SERVICE.

Veți primi fondul prin serviciul de curierat care urmează să fie livrate la tine la dumneavoastră acasă Conant address.You va trebui să ne trimiteți dumneavoastră validă de contact adresa de domiciliu, dacă nu sunteți de acord cu acest mod.


Pentru tranzacții rapide, pentru a nu talie în orice moment poti avea informațiile noastre contabil-șef la misiunea taxa de Fundatia Lance Armstrong., Astfel încât transferul poate avea loc imediat, fără întârziere bine.

Aici este informații de a remite taxa:

Receptor Numele: .......................

Receptor de țară: Nigeria



Adresa: .....................................

De stat: Imo

Intrebare Text: Culoare?

Raspuns Text: Albastru.

Textul Bani Numărul de control (MTCN) Zece cifre


Suma Trimisa: Euro 41


Odată ce acest lucru se face plata, eu vreau ca tu să încercați și să îmi trimiteți următoarele detalii pentru a ridica de plată.


Expeditor Numele:

Expeditor "s Țara:

Expeditori Oraș:

Intrebare Text și răspunsul:

MTCN # (Transfer de Bani Numărul de control) 10 cifre:


Suma totală Trimis: 41 Euro


Aștept răspunsul dumneavoastră rapid la acest e-mail care să ateste, atunci când va fi capabil de a remite această plată, astfel încât să putem efectua transferul de fonduri dvs. in tara dumneavoastra.


Notă: Acest împrumut este protejat de o poliță de asigurare Hardcover pe dvs. de împrumut de către Autoritatea Bancară, ceea ce face imposibilă de a deduce orice suma de bani înainte de aceasta a fost remis pentru tine. Acest lucru înseamnă că taxele de mai sus nu pot fi deduse din împrumut, încă o dată ne cerem scuze pentru orice inconveniente cauzate you.Please acest lucru ar putea să rețineți și să se întoarcă la noi și de a răspunde în cazul în care orice problemă în cazul în care obține orice Vă rugăm să ne așteptăm înapoi ca răspuns rapid la acest e-mail astfel încât să putem începe procesarea imediat. Răspunsul dvs. rapid la acest e-mail va fi foarte apreciat.

Salutari,
Mi se pare a fi o MAAAAAre gogorita.
Nu as avea incredere in asa ceva

Alte discuții în legătură

Inselaciune pe internet dany3377 dany3377 Buna ziua! Am gasit diverse firme financiare din strainatate (Franta de exemplu) care ofera credite pe internet. Am apelat online la acestea ... (vezi toată discuția)
Nu stiu in cine sa mai am incredere... posibila teapa cu imprumut din alta tara ANGELARODICA ANGELARODICA Am solicitat un imprumut de la cineva din alta tara. Mi-a spus că pentru notar plăteşte dânsul. Mi-a trimis contractul semnat şi copia paşaportului. ... (vezi toată discuția)
Infractori pe internet...inselatori care cred ca s epot ascunde in spatele calculatorului horia33 horia33 Cum pot sa fac sa ajunga in puscarie un \"el\" care inseala pe internet persoane..si am dat si eu sa vad cine este l-am sunat si a zis ca imi ofera un imprumut ... (vezi toată discuția)