Buna ziua .
Prin intermediul internetului am dat de agentie care ar putea sa-mi dea un imprumut de 2300 de Euro cu o dobinda de 3% pe an pe o perioada de 2 ani , urmind sa rambursez in total suma de 2372,56
Intrebarea este >>> de ce imi pare dubios raspunsul lor de mai jos ??/??
In textul de mai jos am eliminat numele persoanelor , firmelor si adresele acestora ca sa ma incadrez regulile acestui forum .
Aici este raspunsul lor :
...........................................
..................................................
.................................................................
GUVERNUL acreditat LICENȚIAT!
.......... este înregistrată
Sub protecția ACT DE DATE A: MF
Am primit de dumneavoastră de mail și, de asemenea, i se va fi în măsură să vă oferim împrumut pe măsură ce este necesar 2300 Euro pentru noi de a continua pe deplin cu prelucrarea de împrumut, a declarat de mai jos este termenilor de creditare / plan de rambursare, în cazul în care sunteți în acord cu acești termeni, vrem să ne întoarcem la noi, astfel încât să putem continua cu prelucrarea de împrumut pentru aprobarea de către consiliul de administrație al acestor companii.
Termenii și condițiile împrumutului / plan de rambursare
Suma împrumutului: 2300 Euro
Interest Rate de imprumut: 3,00%
Termen împrumut: 2 ani
Plata lunară de împrumut: Euro 98.86
Numărul de plăți: 24
Plăți cumulate: Euro 2,372.56
Dobânda totală plătită: 72.56 Euro
Notă: plată de credit lunar a fost calculat la 23 de euro plăți 98.86 plus o plată finală de euro 98.78.
Rețineți că termenii și condițiile împrumutului / plan de rambursare FOST ÎN CACULATED 2 RAMBURSAREA ANI.
Rambursarea creditului / condiție:
(1) debitorul va începe să fie plătitor de plată lunară cel puțin opt luni de timp după ce împrumutul au fost acordate și transferată la Imprumutatului.
(2) Împrumutatul trebuie să fie dispuși să plătească înapoi la timpul stabilit
(3) Împrumutul va fi transferat la tine exact 8 ore de la tranzacția este finalizată.
(4) trebuie să fie asigurat de împrumut: asigurarea de credit se va face de către creditor, care dă afară împrumut. Prin urmare, am ............ va fi responsabil pentru taxa de asigurare.
Aprobarea creditului / prelucrate
În ceea ce privește aprobarea creditului, împrumutul va fi aprobată de către Departamentul de aprobare a sistemului de consultanță agricolă {} BOD Consiliul de administrație al împrumutului
..................................................................
Împrumut de restituire:
Împrumut trebuie rambursat înapoi la creditor la sfârșitul mandatului a solicitantului de credit care solicită împrumutul pentru că fără nici o întârziere. pentru acest motiv, va fi de acord cu durata de 5 ani {} după cum se menționează de către solicitantul de împrumut, la solicitantul de credit, astfel încât el / ea va fi în măsură să ramburseze împrumutul cu în acea perioadă.
Rata dobanzii:
Rata dobânzii se aplică tuturor suma Credite este de 3%
Având în vedere condiția de mai sus: dacă termenii ANDCONDITIONS credite / plan de rambursare sunt acceptate de dvs. va trebui să dea
Ai un raspuns rapid, astfel încât să putem merge mai departe obtinerea creditului aprobat.
Odată ce sunt în acord cu termenii de mai sus și starea
Împrumut, va rugam sfătuiți să trimită în jos detaliile de mai jos:
Informațiile dvs. bancare NECESARE:
1) numele băncii dvs.:
2) BANCA ADRESA:
3) NUMÃRUL DE CONT:
4) Număr de telefon:
5) scanate și atașate mijloacele de care de identitate / Carte de identitate.
Notă: dacă sunteți de acord cu termenii noi urgentă să te înapoi la noi ...............
Sperăm să aud o reacție rapidă de la tine.
Răspuns nevoie ...............
Mulțumiri
.........................
..........................................................
================================================== ==========