avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Imprumut cu ajutorul internetului
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Imprumut cu ajutorul internetului

Buna ziua .
Prin intermediul internetului am dat de agentie care ar putea sa-mi dea un imprumut de 2300 de Euro cu o dobinda de 3% pe an pe o perioada de 2 ani , urmind sa rambursez in total suma de 2372,56

Intrebarea este >>> de ce imi pare dubios raspunsul lor de mai jos ??/??

In textul de mai jos am eliminat numele persoanelor , firmelor si adresele acestora ca sa ma incadrez regulile acestui forum .

Aici este raspunsul lor :
...........................................

..................................................

.................................................................

GUVERNUL acreditat LICENȚIAT!

.......... este înregistrată

Sub protecția ACT DE DATE A: MF

Am primit de dumneavoastră de mail și, de asemenea, i se va fi în măsură să vă oferim împrumut pe măsură ce este necesar 2300 Euro pentru noi de a continua pe deplin cu prelucrarea de împrumut, a declarat de mai jos este termenilor de creditare / plan de rambursare, în cazul în care sunteți în acord cu acești termeni, vrem să ne întoarcem la noi, astfel încât să putem continua cu prelucrarea de împrumut pentru aprobarea de către consiliul de administrație al acestor companii.

Termenii și condițiile împrumutului / plan de rambursare

Suma împrumutului: 2300 Euro

Interest Rate de imprumut: 3,00%

Termen împrumut: 2 ani

Plata lunară de împrumut: Euro 98.86

Numărul de plăți: 24

Plăți cumulate: Euro 2,372.56

Dobânda totală plătită: 72.56 Euro

Notă: plată de credit lunar a fost calculat la 23 de euro plăți 98.86 plus o plată finală de euro 98.78.

Rețineți că termenii și condițiile împrumutului / plan de rambursare FOST ÎN CACULATED 2 RAMBURSAREA ANI.

Rambursarea creditului / condiție:

(1) debitorul va începe să fie plătitor de plată lunară cel puțin opt luni de timp după ce împrumutul au fost acordate și transferată la Imprumutatului.

(2) Împrumutatul trebuie să fie dispuși să plătească înapoi la timpul stabilit

(3) Împrumutul va fi transferat la tine exact 8 ore de la tranzacția este finalizată.

(4) trebuie să fie asigurat de împrumut: asigurarea de credit se va face de către creditor, care dă afară împrumut. Prin urmare, am ............ va fi responsabil pentru taxa de asigurare.

Aprobarea creditului / prelucrate

În ceea ce privește aprobarea creditului, împrumutul va fi aprobată de către Departamentul de aprobare a sistemului de consultanță agricolă {} BOD Consiliul de administrație al împrumutului

..................................................................

Împrumut de restituire:

Împrumut trebuie rambursat înapoi la creditor la sfârșitul mandatului a solicitantului de credit care solicită împrumutul pentru că fără nici o întârziere. pentru acest motiv, va fi de acord cu durata de 5 ani {} după cum se menționează de către solicitantul de împrumut, la solicitantul de credit, astfel încât el / ea va fi în măsură să ramburseze împrumutul cu în acea perioadă.

Rata dobanzii:

Rata dobânzii se aplică tuturor suma Credite este de 3%

Având în vedere condiția de mai sus: dacă termenii ANDCONDITIONS credite / plan de rambursare sunt acceptate de dvs. va trebui să dea

Ai un raspuns rapid, astfel încât să putem merge mai departe obtinerea creditului aprobat.

Odată ce sunt în acord cu termenii de mai sus și starea

Împrumut, va rugam sfătuiți să trimită în jos detaliile de mai jos:

Informațiile dvs. bancare NECESARE:

1) numele băncii dvs.:

2) BANCA ADRESA:

3) NUMÃRUL DE CONT:

4) Număr de telefon:

5) scanate și atașate mijloacele de care de identitate / Carte de identitate.

Notă: dacă sunteți de acord cu termenii noi urgentă să te înapoi la noi ...............

Sperăm să aud o reacție rapidă de la tine.

Răspuns nevoie ...............

Mulțumiri

.........................

..........................................................

================================================== ==========

Cel mai recent răspuns: Rudolf999 , utilizator 07:01, 2 Martie 2013
este clar ca este o tentativa de frauda si este laudabila initiativa de a face cunoscuta aceasta situatie tututor, ca sa nu existe si oameni ce ar putea fi escrocati.
Salut .

Internetul este un lucru foarte bun , iti ofera multe informatii din toate domeniile , dar ofera multe oportunitati pentru escroci si sarlatani . Daca caut informatii atunci locul ideal este internetul , dar daca am nevoie de ceva cu adevarat palpabil atunci trebuie analizat cu atentie subiectul in sine , verificat sursa de provenienta , cautat adevarul sau minciuna printre rinduri , chiar daca subiectul este dezvoltat perfect trebuie avut grija ca omul sa nu intre in capcana unor persoane care au lucruri ascunse care iti poate face mai mult rau decit situatia ta actuala .

Firma sau persoana care ofera imprumut in acest subiect prezinta numeroase defecte :
- compunerea frazelor este ciudata si foloseste Google Translate pentru a traduce in limba romana , persoana care a pus informatiile in aceste mesaje nu este roman si nici nu stie foarte bine limba romana , in caz contrar corecta toate greselile din text .
- dobanda de 3% este foarte dubios .
- in prima faza se mentioneaza ca bani primiti trebuie rambursat in 24 de luni , dar apare si un termen de rambursare de 5 ani >> cele doua lucruri se contrazic unul fata de celalalt .
- ,,tara'' de provenienta este Nigeria , ar fi ei asa de bogati incit sa arunce bani in stinga si in dreapta ?
- se foloseste termenul ,,rapid'' ca tu ca persoana sa actionezi repede inainte gindesti .
- se urgenteaza trimiterea sumei de 41 Euro cu promisiunea ca vei primi bani de imprumut in citeva ore .
- este de stiut ca orice lucru trimis dintr-un punct in altul necesita niste costuri .
- reactia lor la cererea mea a fost realizat intr-un timp foarte scurt , citeva minute distanta , si la ore inadecvate cum ar fi >> miezul noptii <<

Concluzie :

Nu este indicat continuarea tranzactiei . Totusi cine are curajul sa piarda o anumita suma si este curios la deznodamant , atunci poate sa continue aceasta tranzactie .

Persoana care a avut succes sau a fost inselat il rog sa aduca o contributie acestui subiect .

Multumesc pentru rabdarea avuta la vederea si citirea acestor mesaje .

Subiect inchis pe moment . Sint curios de rezultate .
Cititi articolul de mai jos:

[ link extern ]
Multumesc mult , este foarte educativ si asa ceva am asteptat sa vad .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune pe internet dany3377 dany3377 Buna ziua! Am gasit diverse firme financiare din strainatate (Franta de exemplu) care ofera credite pe internet. Am apelat online la acestea ... (vezi toată discuția)
Infractori pe internet...inselatori care cred ca s epot ascunde in spatele calculatorului horia33 horia33 Cum pot sa fac sa ajunga in puscarie un \"el\" care inseala pe internet persoane..si am dat si eu sa vad cine este l-am sunat si a zis ca imi ofera un imprumut ... (vezi toată discuția)
Nu stiu in cine sa mai am incredere... posibila teapa cu imprumut din alta tara ANGELARODICA ANGELARODICA Am solicitat un imprumut de la cineva din alta tara. Mi-a spus că pentru notar plăteşte dânsul. Mi-a trimis contractul semnat şi copia paşaportului. ... (vezi toată discuția)