avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Suspendare PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Suspendare PFA

Buna ziua.
Cand se suspenda activitatea unui magazin-PFA-cum se inregistreaza marfa din stoc , in afara de Raportul de gestiune zilnic , se trece si in Jurnalul de incasari si plati?Trebuie lichidat stocul de marfa si apoi suspendata activitatea?
Dar cand se radiaza PFA-ul cum se procedeaza?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Evidenta contabila pfa Viorel8891 Viorel8891 Buna ziua,activez ca Persoana Fizica Autorizata si as dori sa aflu ce evidenta contabila sunt obligat sa am daca obtin venituri din activitati comerciale in ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Registrul incasari si plati pfa liviu20 liviu20 Buna ziua.Vreau si eu sa stiu cum se intocmeste registrul de icasari si plati,temei legal,la icasari se trec monetare sau ordine de plata,la plati chitante ... (vezi toată discuția)