avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract comodat la schimbarea sediului social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract comodat la schimbarea sediului social

Buna ziua!

Vreau sa mut sediul social al unei firme din Bucuresti de la adresa A la adresa B in acelasi sector.

Trebuie sa fac un contract de comodat intre firma si proprietarul locatiei B unde va fi sediul social.
Va rog sa-mi spuneti: in contractul de comodat incheiat intre parti, la ,,sediul social al firmei" pe care il trec? pe cel vechi sau pe cel nou care va fi la adresa B?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:32, 28 Februarie 2013
Societatea in cauza va avea indicata in orice document, pana la schimbarea oficiala a sediului, adresa care este inscrisa pe certificatul de inregistrare.
Trebuie mentionata adresa actuala a firmei din Certificatul de inregistrare si in Declaratia - model 3 si in Cerea de inregistrare care atesta dreptul de folosinta asupra spatiului cu destinatie de sediu social?
In declaratia model 3 veti scrie adresa viitorului sediu social.
In Cererea de inregistrare a documentului care atesta dreptul de folosinta ..., veti scrie la punctul B adresa noului sediu social, iar la punctul C adresa actuala a societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face un contract de comodat pentru un apartament pentru care exista deja un contract de inchiriere a spatiului? cenescu cenescu Se poate face un contract de comodat pentru un apartament pentru care exista deja un contract de inchiriere a spatiului? Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)
Sediul social al unei firme se muta dintr-un sector in altul al bucurestiului. adriana2608 adriana2608 Buna ziua, Doresc sa stiu cum trebuie sa procedez juridic si fiscal pentru a muta sediul social al firmei dintr-un sector in altul.Ce documente trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Problema sediu social marius.radu85 marius.radu85 Salutare! Am si eu urmatoarea problema: nu pot inregistra sediul social deoarece exista deja o firma inregistrata in garsoniera mea. Mai pe larg: In ... (vezi toată discuția)