avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Buna ziua, am preluat de curand atributiile revisal de la o doamna secretara de scoala care nu s-a obosit sa depuna baza de date la itm , la noi perindandu-se vreo 3 directori in aceasta perioada. Acum cand am verificat ce a bagat doamna in revisal, sa-mi pun mainile in cap. Doar nume, prenume si ocupatie la fiecare cadru didactic. Deci o iau de la 0. Cine ma poate ajuta macar cu un link unde ma pot lamuri cu ce am de facut. La fiecare angajat de cand trebuie sa ii bag salariul, din ianuarie 2011 sau august 2011? Cu toate modificarile care au aparut pana acum la salar? Am termen 1 saptamana pana sa predau baza de date la ITM pt obtinerea parolei. Plus ca doamna secretara a facut contracte de munca la toti angajatii incepand cu 03.09.2012 spunand ca nu a gasit cim la toata lumea. Posibil sa le fi inlocuit.

Alte discuții în legătură

Angajare asociatie de dezvoltarea intercomunitara cata32 cata32 Pentru angajarea unei persoane in cadrul unei Asociatii de Dezvoltare Intercomunitara (formata prin asocierea a doua comune) se aplica prevederile Hotararii ... (vezi toată discuția)
Salariat nou srl-d anomarairam anomarairam Buna ziua, am infiintata o societate SRL-D de doua luni, as dori sa angajez pe cineva din data de 9.11.2013, fiind primul salariat ce trebuie sa fac? Fiind ... (vezi toată discuția)
Eliberare parola revisal Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am depus primul Revisal la o societate si au refuzat sa elibereze parola pentru transmitere online Revisal pe motiv ca nu am facut dovada persoanei desemnate ... (vezi toată discuția)