avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Deschidere P.L. Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Deschidere P.L. Intreprindere individuala

Buna ziua,
Doresc infiintarea unui punct de lucru la o intreprindere individuala. Domeniul principal de activitate e comert (inca nu am actele ca sa pot identifica exact codul caen). Pot sa autorizez si 5630 - Baruri (pt ca si aici e tot comert)? Si care sunt actele ce trebuie depuse la ORC?
- Cerere inregistrare (cea pt P.F.)
- Declaratie model 3
- Contract de comodat/inchiriere noul punct de lucru?

Stiu ca I.I. nu are act constitutiv, dar la infiintare banuiesc ca si-a declarat 1 ob.principal + altele secundare. Daca are codul caen pt baruri declarat ca si activit. secundara, il autorizez cu actele de mai sus la noul P.L.? Si unde exact pot sa vad ce acitivitati si-a declarat initial? Altfel, daca nu l-a declarat ca activit. secundara la infiintare, ce fac in plus? Observ ca pe cererea de inregistrare PF am optiunea Activitati secundare: completare, unde banuiesc ca scriu codul caen pt baruri. Ma poate lamuri cineva?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Loredana_84 , utilizator 09:23, 15 Martie 2013
Daca nu are codul 5630 il completati si il autorizati odata cu deschiderea punctului se lucru, pe declaratia model 2.
Multumesc frumos! Am rezolvat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Acte necesare deschidere discoteca si bar la punct de lucru ziar actualitatea ziar actualitatea am o societate si in urma adaugarii unor coduri CAEN vreau sa deschid o discoteca cu bar la un punct de lucru. Care sunt autorizatiile necesare? Aviz de la ... (vezi toată discuția)
Suspend activitatea de bar si adaug altceva ContSters330987 ContSters330987 Am un bar infiintat acum 3 luni si vanzarile sunt lente nu se merita.La acelasi punct de lucru -(sediul secundar al firmei srl), vreau sa adaug altceva de ... (vezi toată discuția)