avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua! am terminat facultatea in 2010 dar nu mi-am sustinut atunci licenta.. am fost la somaj sa vad daca pot primi fara licenta si mi s-a zis ca nu, doar dupa ce am licenta. Acum in februarie 2013 mi-am sustinut licenta. as dori sa stiu daca pot beneficia de somaj acum??
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:48, 28 Februarie 2013
am uitat sa mentionez, ca nu lucrez si nu am lucrat niciodata
Daca ati primit raspuns de la Agentia de Somaj ca veti beneficia de indemnizatie de somaj dupa promovarea licentei mergeti tot acolo si aduceti-le aminte ce au spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie de somaj? andrei_23 andrei_23 Buna seara! Am absolvit facultatea anul trecut (2011) in iunie (adica am promovat toate examenele), dar nu am sistinut tot in iunie examenul de licenta. Acum, ... (vezi toată discuția)
Drept de somaj - student care a terminat studiile dar nu a sustinut examenul de licenta anca1988 anca1988 Am terminat cursurile facultatii de Geografie din cadrul Univ. din Buc in septembrie 2010, dar examenul de licenta il sustin abia in februarie 2011. Din cauza ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? calugarucorina_s84 calugarucorina_s84 Buna seara!....am beneficiat de indemnizatie cresterea copilului deoarece am ramas insarcinata cand eram studenta la zi....in luna februarie a acestui an am ... (vezi toată discuția)