avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CONTRACT COMODAT SEDIU SOCIETATE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CONTRACT COMODAT SEDIU SOCIETATE

Pentru infiintarea unui SRL ,contractul comodat ,care reprezinta dovada spatiului si se depune la ONRC, daca este incheiat intre societatea care se infiinteaza si o persoana fizica ,(alta decat asociatul/administratorul societatii , trebuie autentificat la notar ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: KataG , utilizator 13:58, 28 Februarie 2013
Este suficient contractul incheiat sub semnatura privata, care poarta semnaturile partilor.
Este suficient sub semnatura privata insa este bine sa aveti la dvs si actele de proprietate ale spatiului sau un extras de informare de la Cadastru si nu uitati de schita spatiului in care sa apara clar care camere le folositi. Sunt ORC-uri care solicita la dosar aceste documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)
Contract de comodat taie taie Buna ziua, Am o nelamurire: o persoana fizica detine un spatiu, proprietatea sa ,pentru activitate comerciala.Aceasta persoana are o societate comerciala si ... (vezi toată discuția)
Model (corect )de contract de comodat luminik luminik As vrea sa-mi dea cineva avizat un model de contract de comodat .Mentionez urmatoarele:Vreau sa infiintez o asociatie si o sa aiba sediul intr-o camera din ... (vezi toată discuția)