avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare

buna ziua!
imi poate spune cineva cum s-au transformat functiile in administratia locala dupa legile 330si 283 ?
cum s-a transformat de exmplu la un casier(contractual) cu vechime de 25ani vechime
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 14:47, 28 Februarie 2013
Cand spuneti transformare faceti referire la salariu ?
Ar fi trebui sa ramana la fel, daca s-a beneficiat doar de sporul de vechime, acum o sa apara gradatie 5, clasa de salarizare "22" si coeficient de salarizare "1.68".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare spor de vechime bugetari Aura2012 Aura2012 Un salariat contractual din cadrul primariei are facut o vechime de 10 ani cum ii acord sporul de vechime ? Este incadrat guard clasa 17 ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariala in functia de inspector asistent oanaelena79 oanaelena79 Buna ziua! In 2006 am fost angajata pe functie contractuala, in 2008 a fost postul transformat in functie publica in 2011 am absolvit facultatea de stiinte ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad Flori14 Flori14 Buna ziua, Sunt un functionar public cu o vechime in munca de 26 ani (17 ani in administratia finantelor publice si de 4 ani in adminstratie locala),mentionez ... (vezi toată discuția)