avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... art. de lege
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

art. de lege

bună ziua, mă scuzaţi că abordez subiectul aici, dar nu am ştiut unde să mă adresez
vă rog să mă ajutaţi în următoarea problemă
există un art. de lege care să se refere la modificarea contractului cadru privind contractul de închiriere pentru suprafeţe cu destinaţia de locuinţe
am o speţă în care direcţia economică solicită modificarea contractului cadru Anexa nr. 8 din Normele metodologice nr. 1275/2000, de aplicare a Legii nr. 114/1996
vă mulţumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tantahurub , utilizator 14:53, 28 Februarie 2013
revin cu rugămintea de a comunica dacă există un art. de lege care nu permite modificarea contractului cadru de închiriere pentru suprafeţele cu destinaţia de locuinţă
mulţumesc pentru înţelegere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract de inchieriere imobil pentru administratia financiara Gabriela  CHIRAZOF Gabriela CHIRAZOF Buna ziua, Am inteles ca pentru inregistrarea unui contract de inchieriere al unui imobil Administratia Financiara cere un anumit model de contract de ... (vezi toată discuția)
Suprafata minima locativa ContSters290800 ContSters290800 Exista o suprafata minima locativa/persoana cand se da un imobil(apartament) spre inchiriere? Unde gasesc informatii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Garaj transformat in garsoniera narcis-andrei narcis-andrei Am un garaj, l-am transformat in garsoniera, deci noua destinatie nu ar deranja vecinii. Modificarea consta in facerea unei toalete(cu adaugarea a 2 pereti ... (vezi toată discuția)