avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... model contract de inchieriere imobil pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

model contract de inchieriere imobil pentru administratia financiara

Buna ziua,

Am inteles ca pentru inregistrarea unui contract de inchieriere al unui imobil Administratia Financiara cere un anumit model de contract de inchiriere, prin urmare va rog sa imi puneti la dispozitie un astfel de model. Nu reusesc sa gasesc acest model. Nu stiu daca exista mai multe astfel de modele, in functie de situatia concreta, asa incat mentionez ca acest contract va avea ca parti o societate comerciala, pe de o parte si o persoana fizica, de cealalta parte, pentru inchierierea unei locuinte dintr-un imobil in scopul folosirii ca locuinta de catre un salariat al societatii.

Cu multumiri
Gabriela
Cel mai recent răspuns: Gabriela CHIRAZOF , Avocat 12:55, 17 Noiembrie 2010
La sectorul 4 mi-au dat chiar ei un contract standard.
Va multumesc, dar l-am gasit. Pentru cei care se lovesc de aceasta problema, mentionez ca este prevazut in Anexa 12 la Normele metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii locuinţei nr. 114/1996, aprobate prin HG 1275/2000.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta de serviciu ramolex ramolex Buna ziua. Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un imobil pentru a fi considerat locuinta de serviciu in patrimoniul unei societati ... (vezi toată discuția)
Deducere tva locuinta de serviciu/protocol libelulaalbastra libelulaalbastra Nou * Grup: Nou venit Postari: 1 Inregistrat pe: Astazi, 05:24 PM Membrul Nr.: 203,907 Avertizat: (0%) ----- Buna ziua, Ma confrunt cu o ... (vezi toată discuția)
Preluare costuri chirie salariati de catre angajator anisu anisu Buna ziua, daca o societate hotareste preluarea costurilor de chirie pentru un apartament inchiriat pentru angajati- care sunt taxele de care este/ nu este ... (vezi toată discuția)