Sigur ca da, legea restrictioneaza calitatea de martor rudelor partilor. Dvs. nu sunteti ruda, motiv pentru care nu va fi nicio problema. Instanta va tine insa cont de faptul ca sunteti intr-o relatie de concubinaj cu paratul atunci cand va examina marturia dvs.
Succes
Multumesc.Avocata sotului meu(ma rog...)se teme ca judecatorul ma va respinge,astfel incat prefera sa nu ma treaca deloc pe lista de martori.Pot forta putin nota,sa o "oblig" sa ma propuna,si in caz ca ma refuza,sa ma retrag?Avocata noastra "stie ea mai bine ce e de facut intr-un proces" si ignora cam tot ce zicem noi...
Doamna, va garantez ca judecatorul nu va va respinge marturia.
Totusi, asa cum am mentionat mai sus, instanta va tine cont de faptul ca traiti in concubinaj cu paratul, implicit de faptul ca exista o sansa sporita ca cele spuse de dvs. sa fie partinitoare.
Strict procedural insa, nu exista un temei legal pentru care sa nu fiti audiata.
Marturie mincinoasa
am3lia
Sunt disperata!Va rog ajutati-ma cu sfaturi!Sunt angajata unei firme care cumpara terenuri agricole si am fost pusa intr-un dosar ca martora. Am declarat ca ... (vezi toată discuția)