avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, din punct de vedere legal..poate fi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, din punct de vedere legal..poate fi acceptata .marturia ...

Buna ziua,

din punct de vedere legal..poate fi acceptata .marturia unei surori contra propriei surori.. de gradul 1
..ca martora chemata in favoarea fostului concubin al surorii sale...in proces de stabilire domiciliul minori...la concubin.

initiativa de marturie a venit din partea surorii paratei....dublata de puterea de persuasiune ...interes...lipsa de scrupule.. a fostului concubin,,,
marturie din care sa reiesa comportamentul agresiv si anormal al surorii parate...de-a lungul timpului ...fata de parinti si familie...

din punct de vedere legal...deoarece moral....

multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 30 Septembrie 2022
intrebare18, utilizator
Cel mai recent răspuns: intrebare18 , utilizator 13:59, 1 Octombrie 2022
Legal poate fi ascultata ca martor. Teza probatorie in niciun caz nu va fi insa comportamentul in familie de a lungul anilor al surorii.

Buna ziua doamna avocat,
Va multumesc pentru raspuns. si timpul ac.ordat
Concubinul vrea sa probeze, prin marturia surorii fostei concubine, caracterul si comportamentul violent si agresiv progresiv al acesteia din trecut pana in prezent, cu scopul de a pastra domiciliul minorilor la acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate de martor in instanta buna ziua, in cadrul unui proces de stabilire a exercitarii autoritatii ... intrebare18 intrebare18 Buna ziua, in cadrul unui proces de stabilire a exercitarii autoritatii parintesti, instanta poate admite ca martora pe sora concubinei parate....care s=a ... (vezi toată discuția)
Martor in proces de partaj cerebel33 cerebel33 Buna seara, i1.ntr-un dosar de partaj este legal ca martor sa fie o roda? aceasta a fost plecata din tara do perioada destul de lunga,apr 8 ani,de unde stie ... (vezi toată discuția)
Dobandirea custodiei minorului de catre tata catacata2011 catacata2011 am o fetita dintr-o relatie de concubinaj,are doar 2 ani si 4 luni,,,vreau sa cer custodia fetitei in instanta,,am foarte multe dovezi impotriva fostei ... (vezi toată discuția)