avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces castigat in strainatate - cum intru in posesia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces castigat in strainatate - cum intru in posesia drepturilor financiare castigate?

Buna ziua,
dupa 5 ani de la inceperea procesului prin care angajatorul tatalui meu este cercetat (tatal meu a decedat in urma unui accident de munca), eu si mama mea am primit o despagubire ... infima, dar as vrea sa intru in posesia banilor. Care este procedura, mai ales ca procesul a fost in Franta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: claudia-dumbrean , utilizator 22:36, 1 Martie 2013
Comunicatii angajatorului hotararea judecatoreasca impreuna cu cererea dumneavoastra, prin care ii cereti sa plateasca daunele de bunavoie. Daca nu plateste de bunavoie, trebuie incepeti procedura de executarea silita in Franta .
si cum se deruleaza aceasta procedura de executare in strainatate? Sunt sigura ca nu va plati, mai are deja un proces castigat, in Romania, si ... le fel, nu a platit inca.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj- sulta ionut c ionut c Cum se intra in posesia sultei? Trec acum si prin partaj,asa ca s-au facut 5 expertize,cea imobiliara fara lotizare, deci unul va ramane in casa (probabil ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale in urma unui accident de munca mortal in franta niko79criss niko79criss Fratele meu a murit intr-un accident rutier in Franta. Accidentul a fost declarat ca fiind accident de munca. Problema este ca el era in divort, procesul ... (vezi toată discuția)
Executare pensie de întreținere: cum pot obține cuantumul raportat la veniturile din acest moment? de șase luni lucrează în străinătate, dar plătește suma stabilită acum un an Maki4 Maki4 Am o sentinta prin care s-a dispus ca tatal copiilor sa plateasca o pensie in cuatum de 1/4 din veniturile acestuia, iar acesta plateste o pensie in suma fixa ... (vezi toată discuția)