avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie taxi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie taxi

am o autorizatie taxi pe o firma. am masina inmatriculata pe tata, el nu are atestat taxi doar eu. intrebarea vine cum pot incepe activitate taxi pe intreprindere familiala sau ceva asemanator(fie si pe firma) ca nu pot trece masina pe mine sau pe firma , mi se cere taxa de poluare(timbru). multumesc

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)
Oug 9/2013 - timbrul de mediu pentru autovehicule calinescudan calinescudan Buna ziua, Tatal meu a decedat in urma cu aproximativ 3 ani si jumatate. In afara de locuinta (apartament) aflata in proprietatea sa, se afla si un autoturism ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu, sau schimbare proprietar, se plateste taxa de mediu/de timbru, daca a fost castigata in instanta? RAMONARAMMY RAMONARAMMY Buna ziua, Am niste nelamuriri cu privire la taxele de mediu/timbru/poluare etc. In noiembrie 2012 am inmatriculat o masina adusa din UE, fara taxa de ... (vezi toată discuția)