avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Inscriere CCJ?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Inscriere CCJ?

Inscrierea in colegiu ca si consilier juridic stagiar se face pe baza de examen sau modalitatile difera in functie de unitatea teritoriala?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:26, 28 Februarie 2013
Conform art. 15 din Statutul profesiei de consilier juridic, inscrierea se face in mod individual, pe baza unei cereri adresate Colegiului Consilierilor Juridici pe a carui raza teritoriala domiciliaza, conform regulamentului si statutului fiecarui colegiu teritorial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic liana16 liana16 un coleg, daca nu este angajat ca si consilier juridic (este numai consilier in cadrul unui serviciu), absolvent al facultatii de drept din 2008 si practicant ... (vezi toată discuția)
Jurist dana4_dan dana4_dan Am absolvit facultatea de drept in urma cu cativa ani, dar din pacate nu stiu care sunt etapele de a profesa ca si consilier juridic, avand in vedere ca nu ... (vezi toată discuția)