avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 230
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 230

Buna ziua,

Imi puteti spune daca s-a schimbat ceva cu privire la declaratia 230 ? 15 mai este termenul pana la care se poate
depune ?
Ca angajator, nu am obligatia decat sa o tiparesc si sa o distribui angajatilor, nu ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valentina Maria , utilizator 22:17, 13 Mai 2009
15 mai si puteti sa o disribuiti salariatilor care doresc.
Revin la formularul 230 si directionarea procentului de 2% din impozit. Am inteles ca cei care au venituri (oficiale) si din alte surse, trebuie sa completeze formularul 200, nu 230.
L-am descarcat si este extrem de lung si complicat.

Stiti cumva care rubrici sunt obligatorii din multitudinea desfaurata pe acel fornular ?
Eu banuiesc ca datele contribuabilui si ale asoictatei sunt obligatorii ca si la 230. Gresesc ? Oare si altele

Multumesc.
INSTRUCTIUNI de completare a formularului 200 "Declaratie speciala privind veniturile realizate, pe verso.
Buna ziua.
Impreuna cu un grup de colegi am completat declaratia 230 si vrem sa le trimitem cu confirmare de primire catre administratiile financiare de care apartinem.
Intrebarea mea este: daca am 15 declaratii pentru administratie sector 2, le pot trimite pe toate intr-un singur plic cu o singura confirmare de primire (gen colet)?

multumesc.
ati putea sa faceti asta dar nu va recomand.Si depuse direct la administratie exista surpriza ca banii sa nu fie redirectionati, dar depuse prin posta!Cred ca ajung direct in cosul de gunoiX-(

Alte discuții în legătură

Declaratiile 230 andrei41 andrei41 Buna seara Am incercat sa depun, la Administratia financiara, declaratia 230, completata de persoanele ce si-au dat acordul pentru completarea ei. ... (vezi toată discuția)
Se mai depune formularul 230 în 2019, sau se completează și se virează lunar în 2018 de către angajator în cursul anului ? prest prest Buna ziua Formularul 230 se mai poate depune in anul 2019 pt.anul 2018? Sau se completeaza formularul in cursul anului si se vireaza de angajator ... (vezi toată discuția)
Depunere declaraþia 230 PV2010 PV2010 Există un formular tip de împuternicire cu care se pot depune mai multe declaraţii 230 şi dacă se pot depune şi declaraţii 200 cu această ... (vezi toată discuția)