avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 230
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 230

Buna ziua,

Imi puteti spune daca s-a schimbat ceva cu privire la declaratia 230 ? 15 mai este termenul pana la care se poate
depune ?
Ca angajator, nu am obligatia decat sa o tiparesc si sa o distribui angajatilor, nu ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valentina Maria , utilizator 22:17, 13 Mai 2009
Va inselati cu privire la depunerea declaratiei 230, deci poate ar trebui un pic mai multa ... reticenta in acordarea unor raspunsuri.

Experienta noastra de anul trecut a fost pozitiva in legatura cu trimiterea prin posta, cu confirmare de primire. Daca a fost aceeasi unitate fiscala, am pus TOATE declaratiile 230 in acelasi plic, insotite de:
- o DECLARATIE pe proprie raspundere a persoanei care reprezinta asociatia din punct de vedere juridic, prin care confirma ca datele din declaratiile 230 sunt exacte;
- un borderou cu toate persoanele pentru care s-au depus declaratiile in plic insotite de fisele fiscale.

Daca se depun in acelasi timp plicuri catre mai multe unitati fiscale, trebuie facut si un borderou cu o lista a administratiilor financiare la care se depun plicuri si nr. de plicuri (pot fi mai multe in acelasi loc, functie de grosimea documentelor).
Noi am primit confirmarea de la toate, desi unele dupa 2-3 saptamani (desi normal ar fi fost 2-3 zile).

Faptul ca banii au intrat efectiv in cont intre luna octombrie si luna ianuarie a anului urmator a fost mai degraba datorat modului in care acele fise au fost prelucrate.

SUCCES tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratiile 230 andrei41 andrei41 Buna seara Am incercat sa depun, la Administratia financiara, declaratia 230, completata de persoanele ce si-au dat acordul pentru completarea ei. ... (vezi toată discuția)
Se mai depune formularul 230 în 2019, sau se completează și se virează lunar în 2018 de către angajator în cursul anului ? prest prest Buna ziua Formularul 230 se mai poate depune in anul 2019 pt.anul 2018? Sau se completeaza formularul in cursul anului si se vireaza de angajator ... (vezi toată discuția)
Depunere declaraþia 230 PV2010 PV2010 Există un formular tip de împuternicire cu care se pot depune mai multe declaraţii 230 şi dacă se pot depune şi declaraţii 200 cu această ... (vezi toată discuția)