avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT DE MANAGEMENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT DE MANAGEMENT

DORESC SA REPREZINT UN SRL , SA LE ASIGUR VANZAREA , RENUMERAREA MEA FIIND SUB FORMA DE COMISION . IN ACEST MOMENT FIRMA ARE DATORII LA STAT , CONT BLOCAT IAR ACTELE NU AU FOST DEPUSE DE APROAPE UN AN. FIRMA DORESTE SA FACA UN CONTRACT DE MANAGEMENT PTR A IESI DIN ACEST BLOCAJ DAR PE DE ALTA PARTE NU DORESC CA IMPLICAREA MEA IN FIRMA SA FIE O DURERE DE CAP PTR MINE(RESPONSABILITATI) DORESC UN SFAT SI EVENTUAL REDACTAREA UNUI CONTRACT DE MANAGEMENT PENTRU CA SERVICIUL ADUS DE MINE CATREA SRL-UL RESPECTIV, SA FIE DOAR PTR VANZAREA PRODUSELOR SOCIETATII, DESCHIDERE CONT, REPREZENTARE IN FATA VIITORILOR COLABORATORI SI A INSTITUTILOR PUBLICE ....FARA RESPONSABILITATI.....DOAR VANZARE "IN PROFIT" . SFATURI, REDACTARE CONTRACT , ETC....BINENTELES REDACTARE ACTE....CONTRA COST

Alte discuții în legătură

Model contract colaborare bubulutza bubulutza Buna ziua, As dori sa stiu ce trebuie specificat intr-un contract pe care doresc sa il inchei cu un SRl pt vanzare teste medicale. Pentru fiecare test vandut ... (vezi toată discuția)
Oferta_colaborare_consultanta razvan.vastea razvan.vastea DELADA (firma specializata in consultanta proiecte europene) cauta colaboratori cu relatii in mediul de afaceri pentru identificarea firmelor ce doresc sa ... (vezi toată discuția)
Plata prin microintreprindere Daniel.I Daniel.I Buna ziua, Recent am fost angajat in cadrul unei companii imobiliare.Aceasta plateste comisionul aferent unei tranzactii imobiliare prin ... (vezi toată discuția)