avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... model contract colaborare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

model contract colaborare

Buna ziua,
As dori sa stiu ce trebuie specificat intr-un contract pe care doresc sa il inchei cu un SRl pt vanzare teste medicale. Pentru fiecare test vandut de mine o sa primesc un comision de 15%. Daca gasesc colaboratori medicali care sa recomande acele teste unor pacienti, o sa impart comisionul meu de 15% cu ei, de ex 10% la colaborator pt fiecare test vandut. Daca colaboratorul medical gasit de mine, contacteaza firma pentru cumparare teste direct, doresc sa stiu daca se poate specifica in contract ca , comisionul de 5% sa il primesc eu din vanzarea testelor direct de firma la colaboratorul medical pe care eu l-am gasit. .Eu sunt persoana fizica si as dori ca, contributiile care trebuie platite la stat sa fie platite de Firma SRL.

Alte discuții în legătură

Colaborare sau comisionare Ticran Suris Ticran Suris Doresc sa strâng mai multi meseriași, cărora sa le asigur/găsesc clienți. Pentru aceasta le voi percepe un comision din încasări. Cum pot face acest ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare: firma - persoana fizica neautorizata TigerHeart TigerHeart Am o intrebare in legatura cu contractul de colaborare: Daca inchei un contract de colaborare cu firma x, pe o perioada de 1an sau pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Contract de reprezentare Szegedi Szegedi Buna ziua, Am un Srl, si am gasit un producator si un cumparator pentru niste produse din lemn. As dori sa fiu intermediar exclusiv in judet si sa primesc ... (vezi toată discuția)