avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Colaborare sau comisionare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Colaborare sau comisionare

Doresc sa strâng mai multi meseriași, cărora sa le asigur/găsesc clienți. Pentru aceasta le voi percepe un comision din încasări. Cum pot face acest lucru legal? Închei contract de colaborare cu PF sau poate un contract de comisionare sau convenție civilă? Care varianta este mai rentabilă economic? Sau poate exista o altă formă de colaborare? Menționez ca în prezent am un SRL dar îl pot închide.. Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Srl care desfășoară activități de cosmetica George Vs George Vs Bună ziua! Sunt un SRL care desfășoară activități de cosmetica într-un spațiu închiriat (nu am drept de subînchiriere) si as dori sa fac o colaborare ... (vezi toată discuția)
Poate o pf sa incheie un contact de prestari servicii/comision? Dumitru_Eugen Dumitru_Eugen Buna ziua, Poate o persoana fizica sa incheie un contract de prestari servicii? (Situatia este urmatoarea: de curand datorita costurilor prea mari am decis ... (vezi toată discuția)
Servicii de intermediere pentru servicii de consultanta jianu72 jianu72 Buna ziua, Am o societate ce furnizeaza servicii de consultanta financiara si operationala. Doresc sa angajez un colaborator care sa intermedieze contracte cu ... (vezi toată discuția)