avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de reprezentare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de reprezentare

Buna ziua,

Am un Srl, si am gasit un producator si un cumparator pentru niste produse din lemn. As dori sa fiu intermediar exclusiv in judet si sa primesc comision din vanzari. Care ar fi solutia mai avantajoasa pentru firma mea din punct de vedere financiar: ca producatorul sa factureze mie si eu sa dau mai de parte produsele sau ca producatorul sa factureze direct pentru cumparator iar eu sa primesc numai procentul din vanzari. Fireste nu as dori ca clientul meu sa afle cine este producatorul sau daca afla sa nu poate cumpara fara stirea mea.
Care solutie este mai sigura si ce fel de contracte trebuie sa inchei cu cele doua firme? Eventual daca imi puteti trimite niste modele... Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Szegedi , utilizator 08:51, 31 Ianuarie 2011
facturezi prin societate
De ce este mai avantajos? Si ce fel de contracte trebuie sa inchei cu cele 2 firme ca sa fiu in siguranta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediar intre firma straina si clienti romani contra unui comision vrs4ever vrs4ever Buna ziua. Prezint urmatoarea speta: Am intrat in legatura cu un furnizor de electronice din Spania care cauta piata de desfacere in Romania. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Comis voiajorul trebuie sa elibereze bon fiscal?dar ce este el ,conform legii? Faneegean Faneegean Stimati consultanti, Doresc sa desfasor o activitate de vanzari directe,din usa in usa .In felul acesta intentionez sa vand ... (vezi toată discuția)
Export in comision mandrut mandrut Apelez la ajutorul dvs. Doresc sa inchei cu o firma din Romania un contract de vanzare-cumparare pentru anumite produse ce urmeaza a fi exportate de catre ... (vezi toată discuția)