avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... demisia ceruta de angajator la nastere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

demisia ceruta de angajator la nastere copil

ce procedura ar trebui sa urmez, in cazul in care sotia a nascut, si angajatorul la aflarea vestii nefiind de acord sa-mi acorde cele 5 zile libere; incercand sa-mi inpuna si alte atributii, cu amenintarea cu demiterea daca nu le indeplinesc. Poate ca greseala mea a fost ca a doua zi m-am dus si mi-am semnat preavizul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 1 Martie 2013
Ce preaviz ati semnat ? ... daca v-ati dat demisia la presiunea angajatorului, atunci puteti solicita instanţei de judecata anularea demisiei ca act juridic unilateral, în cazul în care consimţământul dvs a fost viciat prin eroare, dol sau violenţă ori demisia a fost provocată de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fortare demisie etepisi etepisi Buna ziua.Ce as putea sa fac in cazul in care nu semnez demisia, sub presiune, in cazul in care se face externalizare de servicii?Pot ramane fara loc de ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva mascata in demisie acordul partilor diadora_74 diadora_74 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in ceea ce priveste \\\\\\"concedierea colectiva\\\\\\" care este mascata in \\\\\\"demisia cu acordul partilor\\\\\\". ... (vezi toată discuția)
Demisie in alb kamytza01 kamytza01 buna seara, va rog sa imi spuneti si mie ce as avea de facut in urmatoarea situatie in care ma aflu si daca este legal ceea ce se intampla. de un an eu si ... (vezi toată discuția)