avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... moare singurul copil la parinti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

moare singurul copil la parinti

ce acte sint necesare pentru succesiune copilul a avut un apartament proprietate personala nu a fost casatorit nu a avut copii
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 19:03, 18 Februarie 2009
Mostenitori sunt parintii defunctului.
Actele necesare pentru orice succesiune sunt cele de stare civila care dovedesc legatura de rudenie (parintii apar in certificatul de nastere) si actele care fac dovada dreptului de proprietate asupra bunurilor care au apartinut defunctului (probabil un contract de vanzare cumparare avand ca obiect acel apartament).
Parintii pot afla de la notar tot ce le trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare ap THEODORA30 THEODORA30 parintii mei au cumparat impreuna un ap,mama a murit de 10 ani,acum tata doreste de comun acord cu noi( copii lui)sa vanda ap,trebuie facuta taxa de ... (vezi toată discuția)
Acte pentru deschidere succesiune cosmin201333 cosmin201333 Am aflat in urma cu 2 zile de moartea surorii bunicii mele, care a survenit in decembrie 2013. In conditiile in care parintii si bunicii mei sunt decedati si ... (vezi toată discuția)
Certificat de calitate succesorala silviu1958 silviu1958 Cum se obtine \"Certificatul de calitate succesorala\"; ce acte sunt necesare ? (vezi toată discuția)