avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... GRESEALÃ Casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

GRESEALÃ Casa de pensii

Bună ziua,
Vă rog să mă ajutaţi si pe mine cu un răspuns. Casa de pensii a calculat gresit suma pe care trebuia să o primească nepoata mea la completarea pensiei de urmaş până la pensia minimă de 350 ron. Ea are o pensie de urmas MAPN de care ei spun că nu stiau (220 ron) si o pensie de stat de 17 ron. Nu mi s-a cerut nici-un document pâna acum, când la solicitarea lor am trimis toate actele cerute. Acum spun ca trebuie sa-i oprească banii si deci sa plătim noi greseala celor de la Casa de pensii. Există o altă rezolvare la această problemă? Vă multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Pensie urmas dupa ambii parinti barnasorina barnasorina Buna ziua. eu si sora mea de 6 ani am ramas orfane de ambii parinti,iar eu i-am devenit tutore. ea primea pensie de 350 lei dupa mama,iar acum dupa ce tata a ... (vezi toată discuția)
Decizie recuperare pensie incasata necuvenit alex81d alex81d Buna, Bunica mea, a primit o decizie in care este specificat ca trebuie sa restituie suma de 8172 RON. Bunica mea are 82 ani, sta la sat si are o pensie ... (vezi toată discuția)
Marire pensie valentinainna valentinainna Am o pensie de urmas de 220 de roni si 100 roni o suma compensatorie.Azi am incasat pensia si nu am primit nicio marire,cum au primit alti pensionari.Ce ... (vezi toată discuția)