avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general tichete masa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

tichete masa

am un angajat cu 2 ore, nu mai este angajat la alta societ., poate beneficia de tichete de masa? cate:
-1 tichet ptr fiecare zi lucrata?+
-sau se face ore lucrate pe luna/8 din care rezulta nr de tichete de dat
Cel mai recent răspuns: Carmen Jurubita , Contabil 16:25, 2 Martie 2013
Din L 142/1998 actualizata Art. 5
(1) Angajatorul distribuie salariaţilor tichetele de masă, lunar, în ultima decadă a fiecărei luni, pentru luna următoare.
(2) În condiţiile prevăzute la alin. (1), angajatorul distribuie, pe salariat, un număr de tichete de masă corespunzător numărului de zile lucrătoare din luna pentru care se face distribuirea.

salariatii cu contracte de munca cu timp partial pot beneficia de acelasi numar de tichete de masa ca si cei angajati cu contracte de munca cu timp integral.Daca este angajat in soc avand functia de baza in aceasta societate ii puteti acorda tichete de masa =numarul de zile lucrate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa Jjnn Jjnn Am contact cu timp normal de lucru si am lucrat 12 zile a cate 4 ore pe zi, iar 4 ore am fost pontat din ore libere lucrate si neplatite.Cate tichete de masa ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa Luci05 Luci05 Buna ziua! Am fost in concediu de creștere copil si am revenit la serviciu,as dori sa stiu cum se dau tichetele de masa,pe luna in curs sau pe luna ce a ... (vezi toată discuția)
Tichete masa kiti36 kiti36 am fost informata intorcandu-ma la lucru din maternitate ,ca trebuie sa semnez un regulament intern in care sunt de acord sa primesc timp de3 luni doar 10 ... (vezi toată discuția)