avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declarația 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declarația 112

Buna ziua! Am depus la ghiseu declarația 112, am confirmarea pentru depunere, dar nu am verificat pe site. Acum, după ce am achiziționat o semnătura electronica si am intrat in dosarul fiscal, am constatat ca declarațiile din lunile ian, feb, mart, apr, mai, iun. 2012 nu apar ca fiind depuse, cred ca știu si de ce (coeficientul de risc pt. accidente munca nu a fost cel corect). Ce credeți ca as putea sa fac? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 16:08, 12 Martie 2013
Faptul ca nu ati completat corect coeficientul de risc nu este un motiv sa nu va fi primit declaratia pe server. Am gresit-o si eu, dar m-au atentionat dupa un an de zile si am dat rectificative.

Personal in dosarul fiscal nu-mi gasesc niciun fel de declaratii depuse, asta de la un moment dat cand s-a intamplat o defectiune cu certificatul meu de semnatura electronica....si de atunci nu s-a mai reparat nimic.
Deci e posibil sa nu va arate, asa cum mi se intampla si mie, dar asta sa nu insemne neaparat ca nu ar fi depuse, mai ales ca ati primit si confirmarea.
Aveti confirmari de depunere de la ghiseu, din cate inteleg si, chiar daca ati fi avut confirmari de depunere online si nu aveti validarile, este posibil ca declaratiile sa fi avut erori si sa nu se fi validat.
Confirmarea de depunere nu arata ca declaratia a fost corecta si s-a incarcat pe site-ul anaf. Numai cand aveti validarea puteti fi sigura ca totul este OK.

Din cate stiu le puteti transmite online, cu intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)