avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... complicitate?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

complicitate?

un prieten bun al meu au inselat mai multe persoane......trimitand e-mailuri..a fost prins,a recunoscut fapta..problema este ca e-mailurile au trimis de la calculatorul meu,din casa mea..iar calculatorul a fost confiscat pt probe (a predat el,politia inca nu stie ca e al meu,dar cred ca vor afla dupa adresa ip....mentin ca nu am stiut unde si ce e-mailuri a trimis prietenul meu......pot sa am probleme? pot fi acuzat ca complice sau....???
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 20:30, 1 Martie 2013
Veti fi cercetat, dar condamnarea dumneavoastra ca si complice depinde de probele pe care le strang organele de cercetare penala si de declaratiile celorlalti inculpati si a martorilor. In situatiile de genul asta prietenii nu mai sunt prieteni, fiecare incearca sa-si salveze pielea sau sa ia o condamnare mai mica .
daca aveati cunostinta despre infractiuni atunci e posibil sa fiti tras la raspundere penala dar depinde de prietenul dvs.
prietenul deja a dat declaratia de invinuit in fata procurorului (a fost retinut 24 de ore dar numele meu nu apare nicaieri) deocamdata nu sunt implicat...problema e ca au fost trimise mii de e-mailuri de la mine din casa de la calculatorul meu..nu am stiut cu ce se ocupa
pregatiti-va apararea din timp, nu cred ca veti ramane in afara dosarului, daca spuneti ca au fost trimise mii de mailuri de pe calculatorul dumneavoastra va fi greu de dovedit ca nu ati stiut ce face prietenul dumneavoastra. Cum a aflat politia ca trimitea mailurile de pe acel calculator? Prietenul le-a spus asta, deci v-a implicat in dosar .
politia inca nu a aflat ca mailurile au fost trimise de la mine,de la calculatorul meu...eu am dat o pt prietenul meu pt ca a zis ca au cerut politistii si daca nu preda revoca interdictia de a nu parasi localitatea si va fi arestat preventiv....politia nu a intrebat de unde au fost trimise mailurile...numai au zis sa predea calculatorul respectiv..atat..dar vor afla dupa ip

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe in dosar oltul oltul prietenul meu a fost retinut 24 de ore dp ce a primit o interdictie de a nu parasi localitatea....telefonul sau a fost confiscat iar politista si procurorul a ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de uz de fals sub semnatura privata ContSters212896 ContSters212896 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie noua pentru mine. Anul trecut mi-am cumparat un calculator si mi-am pus si internet prin RTC. Eu am cunostinte minime ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta electronica lavi_ena lavi_ena Buna ziua! Cum pot proceda sa dau in judecata pe cineva care mi-a citit mail-urile fara acordul meu si le-a mai si copiat (forward-at) pe mailul propriu fara ... (vezi toată discuția)