avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte contract vanzare-cumparare

Buna ziua,

Vreau sa achizitionez un imobil in valoare de 72000euro, achitand 75% prin credit ipotecar. As vrea sa stiu toate actele pe care trebuie sa le fac in momentul semnarii contractului de vanzare-cumparare. Stiu ca se face autentificarea ipotecii, a contractului de credit, inscrierea in CF si posibil multe altele. O lista cat mai completa mi-ar fii de mare ajutor.

In plus, as vrea sa va intreb dc este bine si necesar sa se inscrie si antecontractul in cartea funciara.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Inscrierea intentiei de a ipoteca Irina S. Irina S. Inscrierea intentiei de a ipoteca blocheaza CF ? Daca sunt in negocieri cu un imprumutat (eu sunt cu imprumutatorul), pot prin Notar sa inscriu aceasta ... (vezi toată discuția)
Art. 2386 cod civil Vartgoth Vartgoth Salut , Vreau sa vand un apartamanet si in Draftul de precontract Notarul a pus si fraza urmatoare : \"În acelaşi timp, Promitentul Cumpărător are ... (vezi toată discuția)
Rest plata dezvoltator imobiliar, implicarea altei banci Dharma Dharma Buna seara, am increiat un antecontract de vanzare-cumparare cu un dezvoltator imobiliar achitand 70% avans din valoarea imobilului ,urmand ca la data semnarii ... (vezi toată discuția)