Va rog, sa ma ajutati cu un raspunsuri la intrebarile de mai jos.
Care este cantitatea minima de fragmente vegetale (in care se presupune existanta substantei de tip JWH) pentru efectuarea unui studiu de laborator si intocmirea unui Raport de Constatare Stiintific Fizico-Chimic.
Din 0.20 de grame de fragmente vegetale se poate realiza studiul de laborator?
Din 1 (un) gram cate studii de laborator se pot face?
Dintr-un gram de fragmente vegetale se poate face un studiu de laborator in asa fel incat, sa se poata pastra contraprobe?
Va rog, sa-mi indicati, un text de lege, o carte, un link, o lucrare sau o hotarare judecatoreasca cu privire la cantitatile minime de fragmente vegetale ce se pot supune unei analize de laborator.
Nu cred ca ati postat discutia in sectiunea potrivita, in special daca nu este vorba de o expertiza tehnica judiciara.
Poate era mai potrivit sa deschideti discutia in sectiunea raspunsuri in comunitate.
Intrebarea dvs. este pur tehnica si se refera la efectuarea unui studiu de laborator si prezentarea unui raport stiintific fizico-chimic.
Numai persoana care efectueaza studiul ar putea sa precizeze cantitatea minima de fragmente vegetale de care are nevoie pentru studiu.
Banuiesc ca numarul de analize (obligatorii, partiale, etc.), cantitatile de produs vegetal care sunt prevazute a fi analizate, in cadrul fiecarei metode de analiza fizica/ chimica in parte, pastrarea de contraprobe, etc., determina cantitatea totala de material vegetal necesar pentru studiu.