avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CESIUNE DE CREANTA!
Discuție deschisă în Executare silită

CESIUNE DE CREANTA!

Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.
Am contractat un credit la banca . pentru 30 de ani. Din motive pe care nu le cunosc( si nici nu ma intereseaza) Banca. "m-a pasat" la o firma de recuperari creante . Acestia din urma, prin executor judecatoresc, m-au informat ca sa le platesc intr-o zi banii:))))...Cred ca sunt nebuni.!!!
:frantic:
Inteleg ca Banca. si Firma astia au facut o cesiune de creanta, dupa cate ma pricep eu. Cand se face o asemenea operatiune juridica, nu cumva CESIONARUL TREBUIE SA RESPECTE CONDITIILE PREVAZUTE IN CONTRACTUL DINTRE MINE (debitor cedat) SI CEDENT ?...conditii intre care si termenul de 30 de ani. Acuma mai e o chestiune: intrucat Banca au modificat dobanda si eu nu am stiut, cateva luni de zile plateam rata cu cativa euro in minus. Ulterior am aflat ca s-a marit rata si am achitat "restantele". Oare, din cauza ca nu am platit integral ratele alea pentru cateva luni, e posibil ca creanta sa fi devenit exigibila cu anticipatie??? MULTUMESC MULT!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Martie 2013
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu creditele cesionate de banci? cordis claudia cordis claudia acum dupa noile reglementari bancare,ce se intampla cu creditele cesionate de banci catre firmele de recuperare?pentru aceste firme nu s-au stabilit niste ... (vezi toată discuția)
Cesiune de contract imprumut bancar corina m. corina m. Buna ziua. Am o intrebare: in cazul in care am un contract de imprumut cu o banca iar aceasta a cesionat contractul meu unei alte firme, cesiunarul respecta ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperare ThisIsIt ThisIsIt Buna ziua.Acum 3 ani am avut o descoperire de cont la care plateam o dobanda lunara de 20 ron. intotdeauna puneam cateva sute de lei ca sa ma asigur ca 6-7 ... (vezi toată discuția)