avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Probleme editura juridica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Probleme editura juridica

Am o rezervare pentru 2 carti NCPC comentat ale aceleasi edituri din 25.12.2012 si nici pana in ziua de astazi nu au fost in stare sa le tipareasca singuru fapt penibil care lau facut a fost sa isi ceara scuze si sa imi spuna sec ca pe 15 martie vor aparea.X-(
O alta problema legata de NCPC este ca 100 de edituri scot NCPC comentat la preturi astronomice in asa fel incat sunt confuz si nu stiu de unde sa mai cumpar.
La NCC a fost simplu am cumparat cele 2 comentarii de la CH Beck si cele 3 volume de la Hamangiu si asta a fost,in schimb la NCPC apar 2 volume la Universul Juridic (330 de lei)un volum la CH Beck si cele 2 carti la Hamangiu (Frentiu si Boroi)
Niste recomandari ?
Cel mai recent răspuns: ContSters277125 , utilizator 09:41, 3 Martie 2013
A-ţi plătit cea comandată? Dacă nu, renunţaţi la comandă - din vina vânzătorului, care nu şi-a executat la timp obligaţile.
Nu am doar rezervare si ma tot amana cu cate o luna ba mai mult au declarat ca inca nu a plecat nici un exemplar la tipar.
Atunci nu ştiu de ce aşteptaţi după ei. Aveţi dreptul să renunţaţi la comandă şi să comandaţi de altundeva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema mare - admitere inm 2012 ContSters193424 ContSters193424 sunt studenta in anul 3 la fac de drept si doresc sa intru la inm in 2012; problema majora este ca nu stiu de unde sa incep, cu ce materiale, ce autori; ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters257303 ContSters257303 Buna ziua! Am terminat anul 3 la drept si as dori ca anul viitor sa sustin examenul de admitere la INM. Am vazut tematica si bibliografia de anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere magistratura anasm anasm Salut, m-am hotarat si eu sa dau examenul acesta, despre care multi spun ca e monstruos. As dori sa stiu opiniile celor care au fost admisi. Eu intentionez ... (vezi toată discuția)