avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... necomunicare decizie cu privire la inscrierea la masa ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

necomunicare decizie cu privire la inscrierea la masa credala

Buna ziua,

Situatia este urmatoarea, cu 9 luni in urma, am vandut unei societatii diferite produse (noi nestiind la vremea respectiva ca societatea era in insolventa), observand ca societatea nu are intentia de a achita debitul restant, in urma discutiilor purtate cu administatorul judiciar, ne-a recomandat s-a luam legatura cu administatorul firmei pt a ne platit debitul restant, lucru care nu s-a intamplat, noi nereusind a recupera creanta.

Urmand ca in cele din urma sa facem cerere de inscriere la masa credala conf ar. 64 si urm. la Tribunalul unde se judecata procesul in cauza, cererea a fost facuta acum 2 luni.

Intrebarea este daca am procedat corect si de ce inca nu ne-a fost comunicat nimic in legatura cu starea creantei noastre tinand cont ca deja au fost mai multe termene in cauza de fata.

Ce alte demersuri am ma putea face pt a recupera debitul?

Va multumesc,

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:24, 2 Martie 2013
In primul rand trebuie sa va asigurati ca figurati in Tabelul creantelor. Acest tabel il puteti verifica personal prin consultarea buletinului insolventelor, prin avocat de la dosarul cauzei sau solicitand informatia de la lichidator.
In al 2-lea rand procesele de inolventa sunt in general de lunga durata, au mai multe termene si exista sanse ca sumele provenite din valorificarea bunurilor debitorului sa nu ii indestuleze pe toti creditorii (intre care si dvoastra).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariatii dau societatea care se afla in insolventa in judecata cezara costina cezara costina Societatea noastra este in insolventa din septembrie 2008. Din luna decembrie 2008 societatea nu a avut posibilitatea sa mai plateasca salariatii. Cativa ... (vezi toată discuția)
Inscrierea la masa credala Aura2 Aura2 Cum trebuie facuta cererea de inscriere la masa credala a unui creditor impotriva unei societati aflata in insolventa? Ma puteti ajuta cu un model? (vezi toată discuția)
Cerere insolventa misu76 misu76 buna ziua. am 10 procese pe rol. doua sunt incheiate cu executare silita. am mers la executor si el spune ca nu prea sunt sanse sa ne recuperam banii pt ca ... (vezi toată discuția)