avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua,
As dori sa stiu unde pot merge sa ma interesez daca lucrez cu contract de munca sau cel pe care l am semnat este doar o hartie,
Si inca ceva, cand a trebuit sa semnez un stat de plata mi a venit cu numele meu de familie dar cu alte prenume, exista posibilitatea ca si in contract sa fiu trecuta la fel.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 2 Martie 2013
Sesizati ITM-ul in problema pe care o aveti si veti primi de la aceasta institutie confirmarile necesare.
Laura Vilsan
1. Puteti verifica daca a fost inregistrat in REVISAL contractul de munca cerand angajatorului o copie dupa REVISAL-ul transmis catre ITM.Pe contractul de munca exista un nr.unic de inregistrare urmare a transmiterii REVISAL.
2. Pe de alta parte,ITM,va poate spune in baza unei solicitaridin partea dvs.daca figurati sau nu in evidentele lor.
Potrivit art.8 din HG 500/201,angajatorul are obligatia de a intocmi un dosar personal pt.fiecare salariat.La solicitarea scrisa a salariatului angajatorul este obligat sa-i elibereze acestuia:
- copii ale documentelor existente la dosarul personal;
- copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind inscrierile referitoare la persoana sa.
Aceasta obligatie a angajatorului este reglementata de Codul muncii art.34 alin.(5).
@ raghina
Ceea ce doriti dvs tine mai intai de obligatiile angajatorului si apoi va puteti adresa ITM-ul in cazul unui refuz al acestuia de a va solutiona cererea .


@ Ileana567
Pe c.i.m. nu are cum sa apara codul de incarcare din REVISAL ... c.i.m. are deja numar de inregistrare inainte de a se completa si transmite in REVISAL ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca CTL CTL Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Stiti cumva cum se procedeaza acum cu contractele de munca inregistrate on line?.In cat timp trebuiesc duse la ... (vezi toată discuția)
Cim mebi mebi Dupa o perioada de 3 luni am primit contractul individual de munca care [u][b]nu are specificat numarul de inregistrare in registrul general de evidenta a ... (vezi toată discuția)
Numar de revisal 888izabela888 888izabela888 Buna ziua, Am discutat cu un potential angajator si mi-a cerut pentru angajare un numar de revisal. am cerut acest numar fostului angajator si a refuzat sa ... (vezi toată discuția)