avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general VECTORUL FISCAL 010 SI ALTE DECLARATII
Discuție deschisă în Contabilitate în general

VECTORUL FISCAL 010 SI ALTE DECLARATII

BUNA,
vreau sa va intreb ,1)-in 010 -mentiuni-(trecerea de la impozit pe profit la impozit pe venit)trebuie sa mai bifez si optiunile care sunt deja declarate inainte(la infiintare)sau numai trecerea mentionata mai sus?
2)-pentru o firma cu perioada fiscala trimestriala ,ce declaratii trebuie sa mai intocmesc pentru luna ianuarie in afara de 112 pentru angajat ?
Va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: boboc33 , utilizator 15:45, 2 Martie 2013
1)-Se bifeaza si celelalte optiuni care sunt deja declarate in 010.
2)-Se depune 101 pentru luna ianuarie 2013
Sunt de acord ca ar trebui bifate si celelalte optiuni care au fost deja declarate, dar sunt unitati ANAF in tara (de ex. in judetul in care locuiesc eu!) unde nu se primesc declaratiile de mentiuni decat cu modificarile pentru care se depun. Pentru trecerea la impozitul pe venitul microintreprinderii vor (la mine in judet) in plus trecuta cifra de afaceri din anul precedent ( se trece la sectiunea cu tva, chiar daca contribuabilul nu e inregistrat in scopuri de tva). B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 094 dana_coman dana_coman Am fost plătitor de TVA luna în anul 2012, cifra de afacere pentru anul 2012 este 160.213,00 lei , ce declarație depun în ianuarie 2013, dec. 010, ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 010 carmencalineata carmencalineata Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie: cand se depune 010 pentru trecerea la impozit pe profit daca depaseste in septembrie plafonul? Cand se trece ... (vezi toată discuția)
Modificare perioada la tva mine58 mine58 Buna seara , Va rog sa imi spuneti daca se modifica perioada fiscala de la luna la trimestru la tva si decl. 112 in conditiile in care la 31.12 2013 ... (vezi toată discuția)