avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinii imi cer bani ca m-am racordat la gaze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinii imi cer bani ca m-am racordat la gaze

buna ziua am cumparat o casa si mam racordat la conducta de gaze in luna octombrie 2012 am primit un plic dela un vecin cu un tabel casa i despagubesc pe vecinii care au platit conducta de gaze in urma cu 17 ani si cer o suma de 2000 euro
mi se pare o suma prea mare cand am facut dosarul pentru gaze am facut o declaratie ca i despagubesc dar mise pare prea exagerata suma
Cel mai recent răspuns: cristimarian , utilizator 11:33, 3 Martie 2013
Negociati cu ei o suma mai rezonabila.
au zis ca daca nu le platesc atata osama actioneze in instanta si imi cer si mai mult
Au si aceasta posibilitate sa va actioneze in instanta,

Dar, in acest caz, nu este sigur ca vor obtine mai mult! ;)

Ar trebui sa le solicitati sa va prezinte actele/facturile in baza carora au fost achitate sumele respective.
din discutiile mele cu uni vecini am inteles ca se dadea cam 10-15 milioane dar dela mine vrea cam 2000 de euro deoarece are necaz pe mine ma dat in judecata pentru constructia pe care am facuto si ma reclamat tot timpul cum sa rezolv eu aceasta problema?
vecinii dumneavoastra sunt proprietarii instalatiei, deci au dreptul sa va ceara sa participati la investitia facuta de ei initial. Cu toate aceasta nu pot face profit, pot doar sa ceara un procent in plus egal cu inflatia.

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza despagubirea proprietarului de bransament gaze? alexterra alexterra Stau intr-o curte comuna cu 3 familii. Prima familie s-a racordat la gaze in 2002 platind lucrarea stradala 1500 dolari(aducand teava de la 3 curti distanta), ... (vezi toată discuția)
Bransare la gaz ContSters320341 ContSters320341 Buna ziua ... Am si eu o intrebare sau o nelamurire si rog pe cineva care poate sa imi raspunda. Stau de 20 ani intr-un bloc racordat la gaz metan. Acum 10 ani ... (vezi toată discuția)
Exista metoda de calcul pentru despagubirea asociatie de proprietari in cazul racordarii la reteaua de gaze? flxn81 flxn81 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema! De curand am achizitionat o garsoniera de la un proprietar care la aceasta proprietate avea ... (vezi toată discuția)